حلیم شیر را می توان از جمله صبحانه های محبوب و خوشمزه قلمداد کرد که دارای دستور پخت متفاوتی است. طرز تهیه حلیم شیر کمی زمان بر است و نیاز مند کمی حوصله و صبر می باشد.
حلیم یک غذای سالم و بسیار مقوی است اما افرادی که دارای افزایش قند و چربی خون هستند باید توجه داشته باشند که شکر و روغن با آن استفاده نکنند و یا کم استفاده کنند. حلیم یک منبع عالی پروتئین بوده و از غذاهایی است که دیر هضم می شود به همین علت مصرف آن در صبح باعث میشود تا مدت ها احساس گرسنگی نکنید. حلیم مانده را استفاده نکنید زیرا اگر حلیم چند ساعت یا چند روز بماند مواد نشاسته ای آن غیر هضم شده و موجب ناراحتی گوارشی می شود. اگر چه حلیم با روش ها و مواد گوناگونی تهیه می شود اما در ادامه طرز تهیه حلیم شیر که از جمله حلیم های خوشمزه و متفاوت است را آموزش می دهیم.
![طرز تهیه حلیم شیر](/Upload/Public/Content/Images/1396/12/18/0018390810f.jpeg)
در مطالب گذشته طرز تهیه حلیم گندم و طرز تهیه حلیم بادمجان را برای شما همراهان گرامی آموزش دادیم. حلیم شیر نیز از جمله حلیم های بسیار خوشمزه و لذیذ است.
مواد لازم:
- شیر : 2 لیتر
- آب :1 لیتر
- پیاز 1 عدد
- دارچین : به میزان لازم
- نمک : به میزان لازم
- روغن مایع : به میزان لازم
- گندم پوست گرفته : 500 گرم
- گوشت گوسفند : 500 گرم
طرز تهیه حلیم شیر :
برای تهیه حلیم شیر، ابتدا گوشت را ریز کرده بشویید،
![](/Upload/Public/Content/Images/1396/12/18/0018440748n.jpeg)
در ظرفی آب بریزید، گوشت و پیاز خرد شده را به آن اضافه کرده، در روی شعله قرار دهید تا بپزد،
![آماده کردن حلیم شیر](/Upload/Public/Content/Images/1396/12/18/00184508570.jpeg)
در انتهای پخت نمک را اضافه کنید، بعد از اینکه گوشت پخته شد، گوشت ها را از ظرف بیرون آورید و ریش ریش کنید. گندم را به مدت نصف روز در آب خیس نمایید.
![طرز تهیه حلیم شیر](/Upload/Public/Content/Images/1396/12/18/0018460951k.jpeg)
در مرحله بعدی طرز تهیه حلیم شیر, گندم را با یک لیتر آب در ظرفی بریزید و در روی حرارت بسیار کم قرار دهید تا آب کاملا به خورد گندم ها رفته و پخته شوند. و بعد از پختن و و کمی سرد شدن گندم ها را به وسیله غذا ساز به شکل پوره در می آوریم، بعد از یک دقیقه شیر را کم کم به گندم ها اضافه کرده و هم می زنیم تا موادمان حالت گش دار بگیرد. و کاملا کش بیاید، دوباره مواد را روی حرارت ملایم گذاشته، سپس گوشت های ریش شده را اضافه کرده بعد ده دقیقه مواد را به وسیله گوشت کوب بکوبید تا کاملا مواد باهم ترکیب شوند (در صورت نداشتن غذا ساز از گوشت کوب هم می شود استفاده کرد) در روی حرارت قرار دهید.
![طرز تهیه حلیم شیر](/Upload/Public/Content/Images/1396/12/18/00184803102.jpeg)
بعد از پنج دقیقه مواد را از روی حرارت بردارید و داخل ظرف بریزید و روی حلیم را با دارچین، روغن مایع و گوشت ریش ریش شده تزیین کنید. تزیین حلیم بستگی به نظر شما همراهان گرامی دارد.
![طرز تهیه حلیم شیر](/Upload/Public/Content/Images/1396/12/18/00184903888.jpeg)
![طرز تهیه حلیم شیر](/Upload/Public/Content/Images/1396/12/18/00185004838.jpeg)
![طرز تهیه حلیم شیر](/Upload/Public/Content/Images/1396/12/18/0018510567x.jpeg)
![آماده کردن حلیم](/Upload/Public/Content/Images/1396/12/18/00185206444.jpeg)
در این آموزش شما همراهان گرامی را با طرز تهیه حلیم شیر بسیار خوشمزه با بهترین دستور پخت آشنا کردیم امیدواریم این حلیم خوشمزه را تهیه نمایید و از میل کردن آن نهایت لذت را ببرید.