شناسه : ۸۲۴۴۷۵  -   شنبه ۱۹ اسفند ۱۳۹۶ ساعت ۱۰:۳۹
    
    این تارتهای گرانقیمت را در خانه درست کنید
    
    اگر میخواهید تارتهای خوشمزه و فانتزی که در قنادی هاست را خودتان تهیه کنید، این مطلب را از دست ندهید.
    ماهنامه کیک و شیرینی: اگر میخواهید تارتهای خوشمزه و فانتزی که در قنادی هاست را خودتان تهیه کنید، این مطلب را از دست ندهید.
مواد لازم:
- نان تارت آماده: 30 عدد
 
- پنیر خامه ای (نرم شده): 240 گرم
 
- ماست: 2 قاشق سوپ خوری
 
- شکر: 2 قاشق سوپ خوری
 
- اسانس نارگیل: 2 قاشق چای خوری
 
- پودر نارگیل: یک چهارم پیمانه
 
مواد لازم رویه:
- کمپوت آناناس (نگینی خردشده): 2 پیمانه
 
- شکر: یک قاشق سوپ خوری
 
- نشاسته ذرت: یک قاشق سوپ خوری
 

طرز تهیه:
- ابتدا برای تهیه رویه، کمپوت آناناس خردشده را در غذاساز یا مخلوط کن به صورت پوره درآورید.
 
- سپس آن را از صافی عبور دهید و در ظرف مناسبی روی حرارت قرار دهید.
 
- شکر و نشاسته ذرت را اضافه کرده و مرتب هم بزنید تا مواد غلظت یابند.
 
- سپس ظرف را از روی حرارت بردارید و پس از خنک شدن مواد آن را حداقل یک ساعت در یخچال قرار دهید.
 
- نان تارت های آماده را حدود 3 الی 5 دقیقه در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه سانتیگراد قرار دهید تا طلایی و برشته شوند.
 
- سپس آنها را روی پنجره توری بگذارید تا کاملا خنک شوند.
 
- پنیر خامه ای، ماست، شکر و اسانس نارگیل را در ظرف مناسبی به خوبی با هم مخلوط کنید.
 
- پودر نارگیل را اضافه و مخلوط کنید.
 
- نان های تارت را با مخلوط پنیر خامه ای پر کنید و روی هر یک از آنها حدود یک الی دو قاشق چای خوری از مواد رویه قرار دهید.
 
- در صورت تمایل روی تارتلت ها را با برش های کمپوت آناناس تزیین کنید.