ماهان شبکه ایرانیان

پنکیک ریکوتا با گیلاس ترش

دانشمندان معتقدند که یکی از راه‌های لذت بردن از زندگی خود، خوردن خوراکی‌های لذت بخش و سالم است. پنکیک ریکوتا می‌تواند یک روز بسیار زیبا و البته خوشمزه را برای شما رقم بزند.

به گزارش فرادید به نقل از گاردین؛ دانشمندان معتقدند که یکی از راه‌های لذت بردن از زندگی خود، خوردن خوراکی‌های لذت بخش و سالم است. پنکیک ریکوتا می‌تواند یک روز بسیار زیبا و البته خوشمزه را برای شما رقم بزند.
 
 
 
پنکیک ریکوتا با گیلاس ترش/ترجمه
 

زمان پخت: 10 الی 15 دقیقه

مواد لازم
100 گرم گیلاس خشک و شیرین (تقریبا خرد شده)
6 قاشق غذا خوری آب
2 قاشق غذا خوری شکر
کره به اندازه کافی
1 عدد تخم مرغ بزرگ
150 گرم آرد با کیفیت
250 میلی لیتر شیر
نمک بسیار کم (به صورت پاشیده)
250 گرم پنیر ریکوتا (پنیر ایتالیایی تهیه شده از شیر گاو و گوسفند)
عسل و خامه به مقدار لازم

قابلمه یا تابه خود را روی حرارت متوسط قرار دهید. آب و شکر و کره و همچنین گیلاس خشک را به آن اضافه کنید. آن را به آرامی مخلوط کنید تا گیلاس با مواد داخل ظرف ترکیب شود. بعد از 5 تا شش دقیقه آن را از روی گاز بردارید تا خنک شود.

محتوا را در یک ظرف بزرگ بریزید و آن را دوباره بر روی یک حرارات متوسط قرار دهید. آرد، نمک، تخم مرغ و شیر را با هم ترکیب کرده و ریکوتا را بر روی آن بریزید. مقداری کره را به داخل ظرف ریخته و پنکیک را در داخل آن قرار دهید. شکل پنکیک که به صورت قهوه‌ای طلایی درآمد؛ دیگر آماده خوردن می‌شود.

شما می‌توانید پنکیک خودتان را در فضایی سبز و همراه با نم نم باران، و کمی عسل و خامه سرو کنید و از زندگی خود لذت ببرید.
 
منبع: گاردین
ترجمه فرادید
قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان