مواد لازم برای تهیه خمیر :
خمیر ترش1 و 2/1 قاشق سوپ خوری
شکر 1 قاشق چای خوری
آب ولرم 3 قاشق سوپ خوری
آرد گندم 350گرم (3پیمانه)
شیر 1 پیمانه سر خالی
کره یا روغن جامد4/1 پیمانه
نمک 4/1 قاشق چای خوری
تخم مرغ 1 عدد
مواد لازم برای روی پیتزا :
کنسرو ماهی 1 قوطی
فلفل دلمه ای نگینی خرد شده 1 عدد
پنیر پیتزا 1 بسته
کالباس 100 گرم
قارچ 200 گرم
سس قرمز، نمک و فلفل به میزان لازم
دستور خمیر:
آب ولرم ، خمیر مایه و شکر را با هم مخلوط کرده و 7 دقیقه کنار می گذاریم تا حجم آن دو برابر شده و وَر بیاید. آرد را الک کرده ، نمک و کره یا روغن را به آن افزوده و آرام با دست مواد را به خورد هم می دهیم. تخم مرغ و خمیر ترش وَر آمده را به آن اضافه کرده و شیر را کم کم ،به اندازه ای که مواد حالت خمیری بشود داخل مواد می ریزیم. خمیر را کمی ورز داده و روی آن را با نایلون پوشانده و به مدت 40 دقیقه کنار می گذاریم تا وَر بیاید.
نکته : چنانچه خمیر شُل بود کمی به ان آرد اضافه می کنیم.
ادامه دستور:
چنانچه خواستیم خمیر نازکتر باشد پس از آنکه 20 دقیقه از کنار گذاشتن خمیر گذشت ، آن را در ظرف مورد نظر که از قبل آن را چرب کرده ایم پهن کرده و مواد را روی آن چیده و می گذاریم 20 دقیقه دوم را خمیر استراحت کند یا پس از گذشت 40 دقیقه مواد را به ترتیب تن ماهی ، کالباس، قارچ ، فلفل دلمه ای و پنیر پیتزا روی خمیر قرار داده و آن را در طبقه وسط فر با دمای 175 الی190 درجه سانتی گراد به مدت 20 دقیقه گذاشته تا بپزد . 5 دقیقه آخر گریل (حرارت بالای فر) را روشن کرده تا پنیر باز شده و روی آن طلایی گردد.