راه های زیادی برای درست کردن لیموناد و شربت آبلیمو وجود دارد. ایده های زیر را مشاهده کنید و ببینید که چطور اضافه کردن رنگ و طعم به آن، بهارتان را خنک تر و گواراتر می کند.

لیموناد نعنایی
مواد لازم:
· 2 تا 4 قاشق برگ نعنای تازه و خرد شده -· 8 فنجان آب سرد -· 4 فنجان آّ ب جوش -· 1 فنجان شکر -· 1 قوطی 170 گرمی عصاره لیموناد
· نیم فنجان میکس تی آماده
1. در کاسه ای، آب جوس، شکر، چای و برگ نعنارا مخلوط کنید و بگذارید 15 دقیقه بماند.
2. آب سرد و لیموناد را اضافه کنید و با یخ سرو کنید.

لیموناد تمشکی
مواد لازم:
· 1 لیتر لیموناد -· تمشک به مقدار دلخواه
1. لیموناد و تمشک را داخل پارچ بریزید و هم بزنید. سپس در لیوان های جداگانه بریزید و با تمشک تزئین کنید.

لیموناد توت فرنگی
مواد لازم:
· 1 بسته ژلاتین با طعم توت فرنگی -· 1 فنجان آب جوش -· 2 بسته توت فرنگی منجمد با شربت رقیق -· 4 فنجان توت فرنگی تازه -· 1 قوطی 340 گرمی عصاره لیموناد -· نیم فنجان شکر
1. در ظرف پیرکسی ژلاتین را خالی کنید. آب جوش را روی ژلاتین بریزید و هم بزنید تا ژلاتین حل شود.
2. توت فرنگی و شربت، توت فرنگی تازه، عصاره لیموناد و شکر را داخل مخلوط کن بریزید و هم بزنید تا نرم شود. سپس آن را روی ژلاتین بریزید. 4 تا 6 بگذارید در یخچال بماند تا یکنواخت شود.
3. برای سرو کردن، نیم فنجان از این مخلوط را در هر لیوان بریزید و لیموناد اضافه کنید و سرو کنید.
با این لیمونادها بهارتان را خنک وگوارا کنید

لیموناد گیلاسی
مواد لازم برای عصاره ساده گیلاس:
· 1 فنجان آب -· نیم فنجان شکر یا شیرین کننده دلخواه -· چند عدد گیلاس
مواد لازم برای لیموناد:
· عصاره ساده گیلاس -· 1 فنجان آبلیمو -· 3 تا 4 فنجان آب
1. آب و شکر را در قابلمه کوچکی حرارت دهید تا شکر کاملاً در آب حل شود و محلول شفافی بدست آید.
2. آن را داخل مخلوط کن بریزید و گیلاس های بی هسته را اضافه کنید.
3. 10 تا 15 ثانیه مخلوط کنید و از سپس از صافی رد کنید.
4. با قاشق مواد روی صافی را فشار دهید تا کاملاً آبشان در آید سپس تفاله را دور بریزید.
5. آبلیمو و آب را اضافه کنید.
6. با یخ سرو کنید.

لیموناد زنجبیلی
مواد لازم:
· 3 فنجان شکر -· 16 فنجان آب -· 12 تا 14 برش ریشه زنجبیل -· 4 فنجان آبلیموی تازه -· 2 عدد لیمو برش خورده
1. شکر، آب و ریشه زنجبیل را در ظرفی روی اجاق حرارت دهید تا بجوشد و گاهی هم بزنید. سپس از روی حرارت بردارید و بگذارید 15 دقیقه خنک شود. سپس زنجبیل ها را از آن خارج کنید.
2. مخلوط شکر را داخل پارچ یا ظرف شیشه ای یا پلاستیکی بزرگی بریزید و آبلیمو را اضافه کرده و هم بزنید. حداقل یک ساعت آن را در فریزر بگذارید تا سرد شود.
3. لیموناد را با یخ و برش های لیمو سرو کنید.

لیموناد کیوی گازدار
مواد لازم:
· 6 عدد کیوی، پوست کنده و خرد شده -· 1 فنجان لیموی تازه آب گرفته -· 1 فنجان شکر -· 1 لیتر آب معدنی گازدار
1. کیوی ها را در مخلوط کن بریزید و خوب مخلوط کنید.
2. پوره کیوی را از الک بگذرانید و دانه هایش را جدا کنید.
3. در پارچ بزرگی پوره کیوی، آبلیمو و شکر را مخلوط کنید تا شکر کاملاً حل شود. بگذارید 2 تا 4 ساعت در یخچال خنک شود.
4. درست قبل از سرو کردن، آب معدنی گازدار را اضافه کنید و هم بزنید تا با هم مخلوط شود. با یخ سرو کنید.

لیموناد صورتی با تکه های ژله
مواد لازم:
· 12 عدد لیمو -· 1 فنجان لیموناد صورتی -· 2 بسته ژلاتین
1. لیموها را به دو نیم کنید و داخل آنها را با قاشق درآورید.
2. لیموناد را داخل قابلمه کوچکی بریزید و ژلاتین را رویش بریزید. بگذارید 2 دقیقه بماند.
3. روی حرارت کم 5 دقیقه حرارت دهید و هم بزنید تا ژلاتین حل شود.
4. سپس آن را داخل پوست لیمو ها بریزید.
5. حدود 4 ساعت داخل یخچال بگذارید تا ژله ها سفت شوند.
6. سپس از یخچال دربیاورید و لیموها را به دو نیم کنید و سرو کنید.
منبع:برترینها