ماهان شبکه ایرانیان

اگر ریسک پذیر هستید این غذاهای مرگبار را امتحان کنید

ما انسان ها علاقه زیادی به ریسک کردن داریم  و به نحوی می خواهیم شانس خود را امتحان می کنیم. مثلا شرکت در قرعه کشی و یا بازی های خطرناک. اگر آدم ریسک پذیری هستید و می خواهید شانس خود را امتحان کنید این غذاها را تست کنید. تست کردن بعضی از این غذاها برابر است با مرگ پس پیشنهاد می کنم با شناخت و آگاهی کامل به سراغ آن ها بروید.

اگر ریسک پذیر هستید این غذاهای مرگبار را امتحان کنید

ما انسان ها علاقه زیادی به ریسک کردن داریم  و به نحوی می خواهیم شانس خود را امتحان می کنیم. مثلا شرکت در قرعه کشی و یا بازی های خطرناک. اگر آدم ریسک پذیری هستید و می خواهید شانس خود را امتحان کنید این غذاها را تست کنید. تست کردن بعضی از این غذاها برابر است با مرگ پس پیشنهاد می کنم با شناخت و آگاهی کامل به سراغ آن ها بروید.

ماهی فوگو

غذاهای خطرناک

این غذای خوشمزه ژاپنی حاوی یک ماده سمی کشنده به نام تترودوتوکسین در پوست، تخمدان ها و کبد است. آشپزها باید برای درست کردن این غذا به اندازه کافی حرفه ای باشند و دوره آموزشی آن که حداقل 3 سال طول می کشد را دیده باشند. رستوران هایی که فوگو سرو می کنند تحت قوانین سخت ژاپنی کنترل می شوند. تا کنون هیچ پادزهری برای سم فوگو کشف نشده است.

مغز میمون

غذاهای خطرناک

این غذا برای برخی یک غذای لذیذ به شمار می آید و برای برخی دیگر مشمئزکننده و وحشیانه که در برخی قبایل آفریقایی و آسیایی سرو می شود. امروزه خوردن این غذا ممنوع اعلام شده است. به عنوان مثال در چین سرو مغز میمون حکم 10 سال زندان دارد. خطر سرو این غذا ابتلا به بیماری کروتزفلد یاکوب نوعی جنون گاوی تحلیل برنده مغز انسان است که منجر به مرگ انسان می شود.

بادام هندی خام

غذاهای خطرناک

بادام هندی خامی که در مغازه ها می بینید برای از بین بردن ماده سمی اوروشیول که در پیچک های سمی نیز وجود دارد بخارپز شده اند.

هاکارل

غذاهای خطرناک

هاکارل غذایی است که از گوشت نوعی کوسه گرینلند درست می شود که نه کلیه دارد و نه مجاری ادراری. پس تمام سموم بدن مستقیما داخل پوست آن جذب می شود. هاکارل با یک سیستم خاص تخمیر نگهداری می شود و 5 الی 6 ماه برای خشک شدن آویزان می شود. این غذا با نان چاودار سرو می شود.

میوه Pangium edule

غذاهای خطرناک

این میوه شیرین و خوشبو از میوه های بومی مالزی است و برای این که ماده سمی هیدروژن سیانید موجود در آن از بین برود پروسه آماده سازی پیچیده ای دارد. برای آماده کردن آن باید پوستش را جدا کرده بجوشانید و به مدت 40 روز در پوست موز و خاکستر دفن کنید. این میوه سرشار از ویتامین C و آهن است.

ساناکجی (اختاپوس زنده)

غذاهای خطرناک

اختاپوس زنده غذای محبوب مردم کره جنوبی و ژاپن است. خطر ساناکچی حفره های مکنده اختاپوس است که حتی پس از مردن هم قدرت مکش دارند و باعث خفگی می شوند. سالیانه 6 نفر هنگام سرو اختاپوس در اثر خفگی می میرند. باید این غذا خوب جویده شود.

صدف قرمز

غذاهای خطرناک

صدف قرمز که در جنوب شرقی آسیا پرورش داده می شود به دلیل وجود مایع هموگلوبین قرمز در داخلش به این اسم نامیده می شود. این موجودات در محیط هایی با اکسیژن کم زندگی می کنند و حاوی باکتری ها و ویروس های زیادی هستند و منجر به بیماری های هپاتیت A، هپاتیت E، تیفوئید و اسهال خونی می شوند. مردم شانگهای به روش سنتی خود فقط کمی این غذا را در آب می جوشانند اما باز هم خطر بیمار شدن بالاست.

کاساوا

غذاهای خطرناک

این گیاه ریشه ای در کشورهای در حال پیشرفت رواج دارد و در مناطق گرمسیری آمریکای جنوبی کشت می شود. خوردن خام این گیاه به دلیل ماده کشنده سیانید خطرناک است بنابراین باید جوشانده بخارپز یا سرخ شود.

الدربری

غذاهای خطرناک

برگ ها، تخمه و شاخه های این میوه حاوی ماده کشنده سیانید است بنابراین باید قبل از خوردن کامل جدا شده و کاملا رسیده و پخته شده باشد. در غیر اینصورت دچار اسهال و تشنج خواهید شد.

آکی

غذاهای خطرناک

این میوه مرموز باعث بیماری استفراغ جامائیکایی و حتی مرگ می شود. برای خوردن این غذای بومی آفریقای غربی باید هسته را جدا کنید و میوه کاملا رسیده باشد تا ماده سمی هیپوگلیسین موجود در آن از بین برود.

آیا شما هم دوست دارید این غذاها را امتحان کنید؟ به نظر شما خطرناک ترین آن ها کدام یک است؟

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان