شناسه : ۸۵۰۸۳۲ - چهارشنبه ۸ فروردین ۱۳۹۷ ساعت ۱۸:۰۴
استیک شیر ماهی
استیک شیر ماهیمواد اولیه ::: شیر ماهی ۸۰۰ گرم:: سرکه چهار قاشق غذاخوری:: روغن نصف پیمانه:: زنجبیل تازه رندهشده دو سانتیمتر:: نمک و فلفل به میزان لازم:: زعفران دمکرده و آبلیمو از هر کدام دو قاشق غذاخوری:: پیاز خلال شده یک عدد:: استیک شیر ماهیطرز تهیه:شیر ماهی را برشزده و در موادی که شامل زعفران، سرکه، آبلیمو، زنجبیل، پیاز، فلفل، نمک و روغن است، ...

استیک شیر ماهی
مواد اولیه :
:: شیر ماهی 800 گرم
:: سرکه چهار قاشق غذاخوری
:: روغن نصف پیمانه
:: زنجبیل تازه رندهشده دو سانتیمتر
:: نمک و فلفل به میزان لازم
:: زعفران دمکرده و آبلیمو از هر کدام دو قاشق غذاخوری
:: پیاز خلال شده یک عدد
:: استیک شیر ماهی
طرز تهیه:
شیر ماهی را برشزده و در موادی که شامل زعفران، سرکه، آبلیمو، زنجبیل، پیاز، فلفل، نمک و روغن است، به مدت چهار ساعت استراحت دهید. سپس در تابه چدنی آنها را کباب کنید.
نکته:
میتوانید این کباب ماهی را با پلو سرو کنید.نوش جان.