ماهان شبکه ایرانیان

کرم بروله شکلاتی

طرفداران کرم کارامل می‌دانند چقدر یک کارامل شکلاتی برای عصرانه یا به عنوان دسر می‌تواند دلچسب باشد.کرم بروله شکلاتیمناسب برای :۶ نفرزمان آماده سازی : بیش از ۱ ساعتاگر طرفدار کرم کاتالانا (Crema Catalana) هستید از این بروله شکلاتی خوشمزه نیز لذت خواهید برد

کرم بروله شکلاتی

طرفداران کرم کارامل می‌دانند چقدر یک کارامل شکلاتی برای عصرانه یا به عنوان دسر می‌تواند دلچسب باشد.

کرم بروله شکلاتی

مناسب برای :6 نفر

زمان آماده سازی : بیش از 1 ساعت

اگر طرفدار کرم کاتالانا (Crema Catalana) هستید از این بروله شکلاتی خوشمزه نیز لذت خواهید برد. کرم بروله زنجبیلی نیز نوع دیگری از این کرم است که امتحان آن خالی از لطف نخواهد بود.

زمان آماده سازی: 15 دقیقه، زمان استراحت مواد: 2 ساعت و زمان پخت: 35 دقیقه است.

مواد لازم:

پودر کاکائو

60 گرم

شکلات تلخ

60 گرم

خامه

4 پیمانه

زرده تخم مرغ درشت

11 عدد

شکر

1 پیمانه + مقداری

وانیل

½ قاشق مرباخوری

طرز تهیه:
  1. فر را از قبل تا دمای 175 درجه سانتی‌گراد گرم کنید.

  2. خامه ، شکر و وانیل را در یک تابه گود متوسط یا بزرگ با یکدیگر مخلوط کنید.

    کرم بروله شکلاتی

  3. وقتی که مخلوط گرم شد پودر کاکائو و شکلات را به آن اضافه کنید و هم بزنید تا با یکدیگر مخلوط شوند و شکلات آب شود. قبل از اینکه مخلوط جوش بیاید از روی شعله بردارید.

  4. زرده‌های تخم مرغ را در کاسه‌ای استیل بریزید. به آرامی مخلوط شکلاتی گرم را به تخم مرغ‌ها اضافه کنید و هم‌زمان هم بزنید. آن را صاف کنید و در ظرفهای کوچک سرامیکی (6 عدد) که مناسب فر هستند بریزید.

    کرم بروله شکلاتی

  5. ظرفها را در یک سینی فر لبه‌دار قرار دهید. به مقدار کافی آب گرم در سینی بریزید تا به نیمه جداره ظرفهای دسر برسد.

  6. سینی را داخل فر قرار داده و تا وقتی که وسط مواد داخل قالب‌ها سفت شود آنها را بپزید که حدودا 30 دقیقه طول می‌کشد. (با توجه به اینکه فرهای متفاوت بسته به نوع سیستم عایق‌بندی دمای یکسانی را رارائه نمی‌دهند به همین دلیل در زمان 25 تا 30 دقیقه دسرتان را چک کنید اگر با تکان دادن ظرف کمی کناره‌های آن شل بود ولی در قسمت وسط بافت سفتی داشت دسر شما آماده است) نگران شلی دسر در کناره‌ها نباشید وقتی از فر خارج کردید و کمی سرد شد به اصطلاح خود را می‌گیرد و کمی سفت‌تر می‌شود.

    کرم بروله شکلاتی

  7. سپس ظرفهای دسر را از فر خارج کرده در دمای آشپزخانه خنک کنید و به مدت 2 ساعت در یخچال قرار دهید.

  8. در زمان سرو مقداری شکر روی آنها بپاشید و بافندک آشپزخانه آنها را به حالت کاراملی درآورید.

  9. بلافاصله این دسر شکلات را سرو کنید.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان