
ﻣﻮﺍﺩ ﻻﺯﻡ:
ﺳﺲ ﻣﺎﯾﻮﻧﺰ:1 ﻟﯿﻮﺍﻥ
ﺧﯿﺎﺭﺷﻮﺭ ﺳﺎﻃﻮﺭﯼ ﺭﯾﺰ :   3 ﻗﺎﺷﻖ ﻏﺬﺍﺧﻮﺭﯼ
ﺟﻌﻔﺮﯼ ﺳﺎﻃﻮﺭﯼ ﺷﺪﻩ:  1 ﻗﺎﺷﻖ ﻏﺬﺍﺧﻮﺭﯼ
ﭘﯿﺎﺯﭼﻪ ﺭﯾﺰ ﯾﺎ ﺭﻧﺪﻩ ﺷﺪﻩ:  1 ﻗﺎﺷﻖ ﻏﺬﺍﺧﻮﺭﯼ
ﺳﯿﺮ :  ﺩﺭ ﺻﻮﺭﺕ ﺗﻤﺎﯾﻞ
ﺗﺨﻢ ﻣﺮﻍ ﭘﺨﺘﻪ ﺭﻧﺪﻩ ﺷﺪﻩ:   1 ﻋﺪﺩ
ﺳﺲ ﺗﺎﺭﺗﺎﺭ ﺳﺲ ﻏﻠﯿﻆ ﺳﻔﯿﺪﯼ ﺍﺳﺖ ﮐﻪ آﻧﺮﺍ ﻣﯽ ﺗﻮﺍﻧﯿﺪ ﺑﺮﺍﯼ ﺍﻧﻮﺍﻉ ﻏﺬﺍﻫﺎﯼ ﺩﺭﯾﺎﯾﯽ ﺍﺳﺘﻔﺎﺩﻩ ﮐﻨﯿﺪ.
 
روش تهیه سس تارتار
ﻃﺮﺯ ﺗﻬﯿﻪ:
ﻫﻤﻪ ﻣﻮﺍﺩ ﺭﺍ ﺑﺎ ﯾﮑﺪﯾﮕﺮ ﻣﺨﻠﻮﻁ ﮐﺮﺩﻩ ﻭ ﺩﺭ ﯾﺨﭽﺎﻝ ﺑﮕﺬﺍﺭﯾﺪ ﺗﺎ ﺟﺎ ﺑﯿﺎﻓﺘﺪ.
ﻣﯽ ﺗﻮﺍﻥ 1 ﻗﺎﺷﻖ ﭼﺎﯾﺨﻮﺭﯼ ﺗﺮﺧﺎﻥ ﺭﯾﺰ ﺷﺪﻩ ﺭﺍ ﺑﻪ ﺩﻟﺨﻮﺍﻩ ﺑﻪ ﺳﺲ ﺍﺿﺎﻓﻪ ﻧﻤﻮﺩ.
ﻣﯽ ﺗﻮﺍﻧﯿﺪ ﺑﺮﺍﯼ ﻧﺮﻡ ﻭ ﺭﻭﺍﻥ ﺗﺮ ﺷﺪﻥ ﺳﺲ ﺍﺯ 1 ﻗﺎﺷﻖ ﻏﺬﺍﺧﻮﺭﯼ ﺳﺮﮐﻪ ﯾﺎ آﺑﻠﯿﻤﻮ ﻧﯿﺰ ﺍﺳﺘﻔﺎﺩﻩ ﮐﻨﯿﺪ.