ماهان شبکه ایرانیان

بادمجان شکم پر

بادمجان شکم پر مـواد لازم برای ۴ نفر: بادمجان ۶ عدد ۱۵۰ کیلوکالری گوشت چرخ‌کرده ۳۰۰ گرم ۵۵۰ کیلوکالری برنج ۳/۱ لیوان ۵۰ کیلوکالری روغن کانولا ۲ قاشق غذاخوری ۱۸۰ کیلوکالری پیاز خردشده ۱ لیوان ۲۵ کیلوکالری گوجه‌فرنگی ۲ لیوان ۵۰ کیلوکالری لیموترش ۱ عدد ۵ کیلوکالری جعفری خردشده ۱ لیوان ۲۵ کیلوکالری نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم طـرز تـهـیـه: * برای شر ...

غذا

بادمجان شکم پر

مـواد لازم برای 4 نفر:

بادمجان 6 عدد 150 کیلوکالری

گوشت چرخ‌کرده 300 گرم 550 کیلوکالری

برنج 3/1 لیوان 50 کیلوکالری

روغن کانولا 2 قاشق غذاخوری 180 کیلوکالری

پیاز خردشده 1 لیوان 25 کیلوکالری

گوجه‌فرنگی 2 لیوان 50 کیلوکالری

لیموترش 1 عدد 5 کیلوکالری

جعفری خردشده 1 لیوان 25 کیلوکالری

نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم

طـرز تـهـیـه:

* برای شروع، بادمجان‌ها را نصف کرده و کمی از داخلشان را خالی کنید.

* در تابه‌ای پیازها را در روغن تفت دهید تا طلایی شوند.

* آنگاه گوشت، نمک و فلفل سیاه، گوجه‌فرنگی‌های خردشده و جعفری را اضافه کنید.

* برنج را نیز بعد از شستشو به مدت 10 دقیقه حرارت داده و پس از آبکش کردن به محتویات گوشت بیفزایید.

* حالا بادمجان‌ها را با مخلوط آماده شده پر کنید و در داخل یک قابلمه بچینید.

* علاوه بر بادمجان‌ها یک لیوان آب و آب‌لیمو را نیز اضافه کنید و اجازه دهید تا به مدت 40 تا 50 دقیقه تمامی محتویات در کنار هم پخته شوند.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان
تبلیغات متنی