ماهان شبکه ایرانیان

پای مرغ و قارچ

پای مرغ و قارچمواد لازم برای خمیر پای :-*- آرد ۱/۵ لیوان-*- شکر ۱/۴ ق چ-*- نمک ۱/۴ ق چ-*- سرکه سفید نصف ق چ-*- کره ۷۰ گرم-*- شیر سرد ۱/۴ لیوانمواد لازم برای داخل پای:-*- سینه مرغ خرد شده ۱ عدد-*- پیاز بزرگ ۱ عدد-*- نمک ، فلفل ، ادویه به میزان لازم-*- تخم مرغ ۲ عدد-*- شیر ۱/۴ لیوان-*- پنیر ۲۰۰ گرم ( ۱۰۰ گرم چدار یا گودا + ۱۰۰ گرم پنیر خامه ای )-*- ...

پای مرغ و قارچ

پای مرغ و قارچ

مواد لازم برای خمیر پای :

-*- آرد 1/5 لیوان
-*- شکر 1/4 ق چ
-*- نمک 1/4 ق چ
-*- سرکه سفید نصف ق چ
-*- کره 70 گرم
-*- شیر سرد 1/4 لیوان

مواد لازم برای داخل پای:

-*- سینه مرغ خرد شده 1 عدد
-*- پیاز بزرگ 1 عدد
-*- نمک ، فلفل ، ادویه به میزان لازم
-*- تخم مرغ 2 عدد
-*- شیر 1/4 لیوان
-*- پنیر 200 گرم ( 100 گرم چدار یا گودا + 100 گرم پنیر خامه ای )
-*- قارچ 200 گرم

طرز تهیه:

فر رو با دمای درجه 180 سانتیگراد روش کنید.

برای تهیه خمیر ، آرد و نمک و شکر و سرکه رو مخلوط کنید. کره ای که نرم شده ولی هنوز سرده رو اضافه کنید و با نوک انگشت مواد رو مخلوط کنید بعد شیر سرد رو اضافه کنید.مواد رو با نوک انگشت خمیر کنید نیاز نیست مواد رو ورز بدید چون این خمیر خیلی نرم و لطیفه. همینکه خمیر شد سطح کار رو آرد بپاشید و خمیر رو باز کنید هر بار خمیر رو روی سطح کار بچرخونید تا یکنواخت باز بشه.


وقتی با انازه کافی بزرگ شد از وسط تاش کنید و با دقت روی ظرف پای تاش رو باز کنید و پهنش کنید.


یک مقدار از حاشیه اضافی خمیر رو برگردونید توی ظرف تا لبه خمیر یه مقوادر کلفت تر بشه بعد انگشت اشاره و وسططتون رو تا کنید و با پشت این دو تا انگشت به لبه های خمیر فشار بیارید تا لبه ها از دخل کنگره بشه.


با چنگال کف خمیر رو سوراخ سوراخ کنید و خمیر رو برای 5 دقیقه بذارید تو فر بعد از فر بیرون بیارید و صبر کنید تا سرد بشه.


پیاز رو تفت بدید وقتی طلایی شد سینه های مرغ خرد شده رو اضافه کنید و با پیاز و فلفل و ادویه ( پیشنهاد میکنم از فلفل سیاه ، فلفل قرمز ، پودر پاپریکا و کمی آویشن استفاده کنید ) حسابی تفت بدید قارچ ها رو برش های درشت بزنید و همراه با مرغ با حرارت بالا تفت بدید تا آب قارچ کاملا کشیده بشه. در صورت تمایل تو این مرحله میتونید از سبزیجاتی مثل ذرت ، نخود فرنگی ، هویج پخته و خرد شده ، فلفل دلمه ای و ... استفاده کنید.


نمک غذا رو اندازه کنید و مواد رو از روی حرار بردارید.


پنیر ها رو رنده کنید . تخم و شیر رو خوب هم بزنید تا کف کنه. پنیر رو هم اضافه کنید.


مواد گوشتی آماده شده رو که سرد شده اضافه کنید و مواد رو مخلوط کنید.


مواد رو بریزید توی خمیر پای و برای یک ساعت بذاریدش توی فر تا روش طلایی بشه.


وقتی مواد پخت از فر درش بیارید و چند دقیقه صبر کنید از حرارت بیافته و بعد برش بزنید.

نکته :

برای درست کردن این پای میتونید از گوشت چرخ کرده و سوسیس هم استفاده کنید . در کل مواد داخل پای کاملا سلیقه ایه و میتونید بنا بر ذائقه اتون مواد رو انتخاب کنید.نوش جان.

منبع : آشپزخانه من

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان