شناسه : ۸۵۵۳۹۹  -   سه شنبه ۱۴ فروردین ۱۳۹۷ ساعت ۱۱:۱۹
    
    چیپس کدو حلوایی یک اسنک خوشمزه
    
    این چیپس برخلاف چیپسهای سیبزمینی، سرشار از ویتامین هستند و با خوردن آنها کلی ویتامین به بدن خود میرسانید.
    این چیپس برخلاف چیپسهای سیبزمینی، سرشار از ویتامین هستند و با خوردن آنها کلی ویتامین به بدن خود میرسانید.
- تعداد: دو پیمانه
 - زمان تهیه و پخت: 40 دقیقه
 
مواد لازم
- یک عدد کدو حلوایی متوسط حدود 450 گرم
 - دو قاشق چایخوری مخلوط سبزیجات خرد شده
 - 4 قاشق چایخوری روغن زیتون
 - نصف قاشق چایخوری نمک
 
طرز تهیه
- فر را با دمای 250 درجه فارنهایت روشن کنید و سینی فر را در ردیف متوسط قرار دهید.
 - کدو حلوایی را پوست بگیرید و آن را از وسط دونیم کنید. تخمههای کدو را خارج کنید و کنار بگذارید.
 - آنها را به قطعاتی با ضخامت 1/8 اینچ برش دهید. سپس آنها را درون یک کاسه بزرگ بریزید و سبزیجات، روغن زیتون و نمک  را به آنها اضافه کنید.
 - دو عدد سینی فر را با کاغذ روغنی بپوشانید. چیپسهای کدو را درون سینی بچینید و به مدت یک ساعت در فر بپزید تا کاملا خشک و برشته شوند. سپس آنها را برگردانید و طرف دیگر را نیز یک ساعت دیگر بپزید. فر را تا 200 درجه فارنهایت کم کنید و دوباره یک ساعت دیگر بپزید و سپس فر را خاموش کنید.
 - این چیپسها را تا یک هفته میتوانید نگهدارید.