ماهان شبکه ایرانیان

بهترین لحظه عمرم پیوستن به رئال بود

تئو هرناندس، ستاره رئال مادرید معتقد است که بهترین لحظه عمرش، پیوستنش به رئال بوده است.

به گزارش "ورزش سه"، تئو در تابستان از اتلتیکومادرید به رئال مادرید پیوست و انتخاب جنجالی بین دو باشگاه انجام شد.  این در حالیست که لوکاس هرناندس، برادر تئو، همچنان در اتلتیکو توپ می‌زند. حال تئو مدعی شد که انتقالش به رئال، بهترین لحظه عمرش بوده است.

 

 

 

 

او گفت:" حتی فکرش را هم نمی‌کردم رئال به دنبال جذب من باشد، بهترین باشگاه جهان. حالا باید به همین روند ادامه دهم و تا تمام طول فوتبالم در این باشگاه بمانم. اولین باری که در برنابئو بازی کردم، خیلی استرس داشتم ولی هر چه بیشتر پیش رفت، اوضاع بهتر شد. حضور در رئال بهترین اتفاق عمرم بود. رویایم به واقعیت پیوست و باید هر روز تلاش کنم تا بهترین فرم ممکن را داشته باشم.

 

دربی مادرید همیشه ویژه است. برادرم در اتلتیکو بازی می‌کند و گاهی با هم بحث می‌کنیم ولی با هم مشکلی نداریم و کسی در خانه راجع به دربی صحبت نمی‌کند."

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان