چگونه سالاد لایه ای در شیشه درست کنیم
خوردن سالاد یک روش خوشمزه برای سالم نگه داشتن بدن است، ولی سالادها در صورتی که هر روز خورده شوند خسته کننده و تکراری می شوند، سالادهای لایه ای در شیشه بسیار زیبا و قابل حمل هستند و بسیار آسان درست می شوند. اگر اصول و مواردی که در چگونه زیر نوشته شده اند را رعایت کنید، سالاد شما برای روزها تازه و جذاب باقی خواهند ماند.
مواد لازم :
- یک شیشه با گنجایش حدود یک لیتر
- سس و یا پوشش (مایعی که روی سالاد میریزید، سرکه، آبلیمو، سس و ...) مورد علاقه خود و موادی که دوست دارید در سالاد باشد
- ذرت، کالباس مرغ دودی و اگر دوست دارید آب کدوتنبل است.
چند سالاد لایه ای خوشمزه مخصوص روزهای زمستانی
پوشش سالاد خود را با قاشق در شیشه بریزید.
موادی را که فکر می کنید با پوشش خود در لایه آخر سازگاری و طعم خوبی دارند را انتخاب کنید، سبزیجاتی که در ترشی به کار می روند و سبزیجات ریشه ای ( مثل هویج، تربچه و سیب زمینی) برای لایه آخر مناسبند.
لایه های میانی را با سبزیجات خیس و آبدار مانند گوجه فرنگی خرد شده، خیار و ذرت یا هر چیز خیس دیگری که فکر می کنید می تواند سالادتان را تازه و مرطوب نگه دارد پر کنید.
لایه های سبزیجات خشک مانند لوبیا، حبوبات و هویج را در بالای سبزیجات خیس بگذارید، این کار مانع از به هم خوردن تعادل در سالاد می شود.
در آخر، باقیمانده ظرف را با سایر سبزیجات و مواد سالادتان (مانند گل های خوراکی، پنیر و گوشت سرد) پر کنید.
در ظرف را ببندید و آن را درون یخچال بگذارید.
محفظه مهر و موم شده ی ظرف ضمانت یک هفته سالاد را به شما می دهد.
وقتی خواستید سالاد را بخورید، آن را برعکس کنید و خوب تکان دهید تا موادش مخلوط شوند.
سپس در بطری را باز کرده و محتویات آن را درون ظرف ریخته و میل نمایید.
بازی با رنگ ها و تغییر مواد غذایی به گونه ای پرتلاطم، بیشتر از همه می تواند سالاد شما را اشتها برانگیز کند.
این سالاد را همیشه با تمی مخصوص و خاص آماده کنید، پیشنهاد ما استفاده از آب لیموی تازه به همراه بذر کتان و نیز ذرت و فلفل قرمز رنده شده است.
گلهای خوراکی را نیز در بالای سالاد پخش کنید تا تم رنگی فوق العاده ای داشته باشید.
سالادهای شیشه ای همواره نباید دربرگیرنده میوه های سبز باشند، ولی ترکیب اصلی و غیرقابل تغییرشان میوه های خیس در پایین و میوه های خشک در بالا است.
این لذت و دلپذیری در سالاد را توسط خیار رنده شده و آب لیموی تازه به همراه لوبیا و انواع توت (توت فرنگی،توت سیاه، توت سفید، شاه توت) ایجاد کنید.
تهیه سالاد میوه زمستانی با میوه کامکوات
کامکوات موجود در این سالاد، میوه جالب و خوش طعمی از خانواده مرکبات است که اکثر ما آنرا دیدهایم و میشناسیم. میوهای شبیه پرتقال دارای پوست نارنجی رنگ که درون آن مانند سایر مرکبات پره پره است، ولیکن اندازه و فرم آن مانند خرما کوچک و بیضوی و دارای هسته است.
مواد لازم برای 6 نفر:
شکر: نصف پیمانه
زنجبیل: حدود سه سانتیمتر؛ پوست کنده و به قطعات ریز درآید.
وانیل: به مقدار دلخواه
لیمو: یک عدد
پرتقال خونی: 5 عدد
انبه: 2 عدد متوسط؛ پوست کنده و خرد شود.
موز سفت: 2 عدد؛ پوست کنده و ریز شود.
کیوی: 5 عدد؛ پوست کنده و خرد شود.
کامکوات: 12 عدد؛ از طول به چند قسمت باریک تقسیم شود.
دانه انار: یک پیمانه
طرز تهیه:
• شکر،2 پیمانه آب، زنجبیل و وانیل را درون قابلمهای با هم ترکیب نمایید. با استفاده از پوست کن سبزیجات، نوارهای پهنی از پوست لیمو و یک پرتقال تهیه کرده و آنها را به قابلمه اضافه کنید.
• بگذارید محتوای درون قابلمه روی حرارت متوسط - زیاد جوش بیاید سپس حرارت را کم کرده و بگذارید 5 دقیقه دیگر نیز بجوشند. پس از آن ظرف را از روی حرارت برداشته بگذارید کمی خنک شده سپس آن را درون یخچال کاملا خنک کنید.
• در این میان،مابقی پرتقالها را با چاقوی نازکی پوست کنده و آنها را پر پر کرده و پوست هر پر را نیز بگیرید و آنها را درون کاسهای ریخته و کمی فشار دهید تا مقداری از آب آنها خارج شود. انبه، کیوی، کامکوات و دانههای انار را به کاسه اضافه کرده و به آرامی آنها را هم بزنید.
• شربت تهیه شده را روی میوهها ریخته و طی شب آن را درون یخچال قرار داده تا خنک شوند.
• قبل از مصرف، پوست لیمو و پرتقالها و نیز زنجبیل را بیرون آورده و سالاد آماده شده را درون کاسههای مختلف ریخته و میل کنید.
آشنایی با روش تهیه سالاد عدس و انار
با تهیه این سالاد خوش رنگ و پرخاصیت سفره خود را رنگین کنید.
مقدار تهیه: شش و سه چهارم پیمانه
مواد لازم:
روغن زیتون خالص: یک قاشق غذاخوری
عدس: یک و یک چهارم پیمانه، شسته شود
پیاز خرد شده: نصف یک عدد
هویج خرد شده: یک عدد
سیر خرد شده:سه حبه
پودر آویشن: یک قاشق چایخوری
جعفری: یک دسته کوچک
برگ بو: یک عدد
موسیر خرد شده: 2 عدد
سرکه سیب: 4 قاشق غذاخوری
روغن زیتون خالص: 4 قاشق غذاخوری
انار: یک عدد دانه شود
برگ نعنا: 8- 6 عدد خرد شود
چند عدد پیازچه خرد شود
نمک و فلفل به اندازه لازم
طرز تهیه:
• با مقدار کمی روغن زیتون ته قابلمهای را چرب کرده و آن را روی حرارت متوسط قرار دهید.
• پیاز و هویج و سیر را به قابلمه اضافه کرده و حدود سه دقیقه آنها را تفت دهید.
• عدس و سبزیجات و کمی نمک را به ظرف اضافه کرده و تا روی آنها آب بریزید و به مدت 25 دقیقه یا تا زمانی که عدسها خوب پخته شوند آنها را حرارت دهید.
• اگر پس از پخت کامل هنوز آبی در ظرف مانده بیرون بریزید.
• درون یک کاسه، موسیر، سرکه و روغن را خوب با هم مخلوط کرده و نمک و فلفل را به آنها اضافه کنید سپس سس آماده شده را روی مخلوط گرم عدس بریزید.
• نعناهای خرد شده و دانههای انار را به مخلوط اضافه کنید.
• روی سالاد را با پیازچههای خرد شده تزیین کنید.
سالاد عدس و انار
ارزش غذایی:
کالری: 272
چربی کل: 12 گرم
چربی اشباع شده: 1.7 گرم
کلسترول: 0 میلیگرم
کربوهیدرات: 33.2 گرم
فیبر رژیمی: 5.9 گرم
قند: 9.6 گرم
پروتئین: 11.8 گرم
آشنایی با روش تهیه سالاد اسفناج و لبو
اگر از آن جمله مردانی هستید که به سلامتی بدنتان بسیار اهمیت میدهید و شبها به جای یکشام مفصل، غذایی رژیمی میخورید و امشب خانم خانه، شما را بدون غذا تنها گذاشته است، سر راه برگشت به خانه، از سوپرمارکت یکبسته جوانه گندم یا هر جوانه دیگری که دوست دارید، خریداری کنید.
سپس سری به لبوفروشی چرخی سر کوچه که بوی لبوی آن تمام فضای کوچه را پر کرده، بزنید و 4 عدد لبوی متوسط نیز از او بخرید. بقیه سبزیجات موردنیاز به احتمال زیاد در یخچال خانهتان پیدا خواهد شد؛ در غیراین صورت، با مراجعه به سبزیفروشی، آنها نیز قابل دسترس خواهند بود.
درست کردن این سالاد رژیمی که میتواند جایگزین خوبی برای شام سبک شما باشد، در صورت وجود مواد لازم، زیر 10 دقیقه زمان نیاز دارد. این سالاد را اضافهتر درست کرده و هنرمندی خودتان را به همسرتان ثابت کنید.
مواد لازم برای 4 نفر:
ـ 100 گرم برگ اسفناج کوچک
ـ 75 گرم یا یک و یک سوم پیمانه جوانه
ماش یا گندم
ـ 2 عدد ساقه کرفس نازک (خرد شود)
ـ 4 عدد لبوی پخته
مواد لازم برای سس:
ـ 4 قاشق سوپخوری روغن زیتون
ـ 5/4 قاشق چایخوری سرکه
ـ یک حبه سیر (رنده شود)
ـ 2 قاشق چایخوری عسل
ـ یک قاشق سوپخوری پیازچه (خرد شود)
ـ نمک و فلفل به میزان لازم
طرز تهیه:
1 - ابتدا هر کدام از لبوهای پخته شده را پوست گرفته و سپس به 4 قسمت ببرید.
ساقه کرفس را نیز در قطعات 2 تا 3 سانتیمتری خرد کنید. اگر اسفناج خریداری شده دارای برگهای کوچک است، آنها را پس از شستوشو به صورت درسته در سالاد بریزید؛ در غیر این صورت، برگهای اسفناج را به اندازههای درشت خرد کنید.
2 ـ کاسه بلوری بزرگی آماده کنید و برگ اسفناج و جوانه را در آن بریزید و با هم مخلوط کنید؛ سپس کرفس و لبوی خرد شده را اضافه کرده و همه مواد را با هم خوب مخلوط کنید.
3 ـ درست کردن سس سالاد نیز کار سختی نیست؛ کافی است همه مواد آن را شامل روغن زیتون، سرکه، سیر، عسل و پیازچه خردشده، در کاسه بلوری دیگری با هم مخلوط کرده و سپس روی سالاد بریزید و نوش جان کنید. البته اضافه کردن نمک و فلفل را نیز از یاد نبرید.
نکته: اگر میخواهید این سالاد مزه و ظاهر متفاوتی نیز پیدا کند، چند پر پرتقال پوستکنده به مواد داخل سالاد اضافه کنید.