اگه ترس از بوی بد میگو نباشه، میشه غذاهای خیلی متنوع و خوشمزهای رو با میگو درست کرد. مثل دستور غذای امروز که یه کتلت لذیذ با میگو هستش و بهتون پیشنهاد میکنم بدون ترس از بدبو شدنش حتما درستش کنین، چون راه بوگیریشو بهتون میگم تا بتونین از یه کتلت لذیذ، خوشبو و خوش طعم لذت ببرین.
 
 
 
مواد لازم:
 400 گرم میگو خام
 3 عدد سیب زمینی
 2 الی 3 عدد تخم مرغ
 1 عدد پیاز
 آرد گندم به مقدار لازم
 آرد سوخاری به مقدار لازم
 پودر دارچین در صورت تمایل
 نمک، فلفل و زرچوبه به مقدار لازم
مراحل تهیه:
برای درست کردن کتلت خوشمزه مون اول از همه باید سیب زمینی رو بپزیم.
 برای اینکه بوی زهم میگو از بین بره کافیه داخل یه قابلمه آب و مقداری نمک بریزین و وقتی جوش اومد میگو هارو هم اضافه کنین تا حدود 5 دقیقه با آب بجوشن و بعد میگو هارو آبکش کنین.
 حالا میگوهایی که نیم پز شدن رو داخل غذا ساز میریزیم؛ و بعد غذاسازو چند پالس میزنیم تا میگوها کاملا ریز ریز بشن. بهتره میگو هارو در چند مرحله و کم کم داخل غذاساز بریزیم تا خوب پودر بشن.
 بعد پیاز رو با سایز ریز رنده کرده و بعد آبش رو کاملا میگیریم تا بعدا کتلت وا نره.
 حالا سیب زمینی پخته رنده شده، میگو، نمک، فلفل و زرچوبه رو هم به پیاز اضافه میکنیم بهتره تخم مرغ هارو دونه دونه اضافه کنیم و مواد رو هم بزنیم تا مایه کتلت خیلی شل نشه.
 در صورت تمایل و برای خوشبوتر شدن کتلت میتونین کمی پودر دارچین هم به مواد اضافه کنین.
 در نهایت مواد رو با قاشق هم میزنیم و بعد در صورت لزوم کمی آرد گندم یا آرد سوخاری بهش اضافه میکنیم تا خوب منسجم بشه.
 حالا مایه کتلت رو ورز میدیم تا منسجم و یکنواخت بشه و کتلت موقع سرخ شدن وا نره.
 وقتی مایه کتلت سرد شد تکه تکه ازش بردارین و با دست گلوله کرده و بعد هم گردش کنین.
 حالا هر دو طرفش رو به آرد سوخاری آغشته کنین.
 داخل یه ماهیتابه روغن بریزین و وقتی روغن داغ شد حرارت رو ملایم کرده و کتلت هارو داخلش بذارین. احتیاجی نیست در ماهیتابه بسته بشه.
 اجازه بدین تا هر دو طرف کتلت با حرارت ملایم خوب سرخ و طلایی بشه و بعد از ماهیتابه درشون بیارین و روی دستمال بذارین تا روغن اضافیش بره.
 حالا کتلت خوشمزه و خوش عطر ما حاضره … نوش جان
 
منبع: وب سایت دونفره