اگر اهل دیدن سریالهای کرهای باشید یا در مورد فرهنگ و غذای مردم کره جنوبی اطلاعات داشته باشید، احتمالاً اسم کیک برنجی کرهای را هم شنیدهاید. در کره جنوبی معمولاً این غذا از فروشندگان خیابانی یا دکههای سیار متداول در کره خریداری میشود. در این مقاله قصد داریم کیک برنجی کرهای یا توکپوکی را به شما آموزش دهیم.
کیک برنجی کرهای (떡볶이)
مواد لازم برای تهیه کیک برنجی کرهای
مواد لازم برای کیک برنجی کرهای
آرد برنج: 200 گرم
نشاسته تاپیوکا: 30 گرم
نمک: نصف قاشق غذاخوری
آب: 260 میلیلیتر
روغن پختوپز
مواد لازم برای سس
آرد برنج آفتابگردان: دو قاشق غذاخوری
پودر فلفل قرمز: سه قاشق غذاخوری
شکر: یک قاشق غذاخوری
پودر سیر: یک قاشق غذاخوری
سویا سس: سه قاشق غذاخوری
سرکه: یک قاشق غذاخوری
طرز تهیه
طرز تهیه کیک برنجی
آرد برنج، نشاسته تاپیوکا و نمک را در یک کاسه بریزید. با یک چنگال مواد درون کاسه را کاملاً مخلوط کنید. آب را بجوشانید و روی مواد درون کاسه بریزید؛ سپس با دست ورز دهید تا خمیر حاصل شود. اگر لازم است مقداری آب به آن اضافه کنید. بعد از آن که خمیر آماده شد، آن را به ده تکه تقسیم کرده و خمیرها را رول کنید.
به آب در حال جوش مقداری روغن پختوپز اضافه کنید و رولها را درون آن بگذارید. صبر کنید تا خمیرها روی آب شناور شوند؛ سپس آنها را از آب خارج کنید. رولها را درون یک ظرف در دار قرار داده و در یخچال یا فریزر قرار دهید.
طرز تهیه سس
همۀ مواد گفتهشده را با هم ترکیب کنید. اگر سس شما خیلی غلیظ شد، مقداری آب به آن اضافه کنید.
مرحلۀ نهایی
500 میلیلیتر آب مرغ را در یک قابلمه ریخته و دو قاشق غذاخوزی از سسی را که از قبل آماده کردهاید به آن اضافه کرده و بلافاصله شروع به همزدن کنید. خمیرها را از یخچال خارج کرده و به قطعههای پنج سانتیمتری تبدیل کرده و در قابلمه بریزید. طبق ذائقۀ خود میتوانید به آن شکر یا نمک اضافه کنید.
وقتی که غلظت سس به مقدار دلخواهی رسید، میتوانید آن را با سبزیجات و کنجد تزئین کرده و نوش جان کنید. امیدواریم از این آموزش روزچین هم لذت برده باشید.
خواندن مقالات زیر را از دست ندهید:
طرز تهیه کیمچی
طرز تهیه کیمباب