ماهان شبکه ایرانیان

حمله مرتضی آقا تهرانی به ائتلاف «جمنا»: این حرف‌ها کشک است

اعتماد نوشت:جبهه پایداری، مهم‌ترین منتقد جبهه مردمی نیروهای انقلاب اسلامی ادعای مردمی بودن این سازوکار وحدت اصولگرایان را هدف گرفته است.

 مرتضی آقاتهرانی، دبیرکل جبهه پایداری می‌گوید: «صرف اینکه 10 نفر بنشینند و کنار هم بگویند مردمی هستیم، مردمی می‌شوند؟» او معتقد است که اصولگرایان در حدود 8 ائتلاف پیشین‌شان ناموفق بوده‌اند چرا که ائتلاف‌شان فقط در حد حرف بوده است.» حالا آقا تهرانی سازوکار انتخابی اصولگرایان را به آمارسازی متهم می‌کند: «عده‌ای می‌گویند که باید ببینیم مقبول کیست و بعدا خودشان مقبول درست کرده و آمار‌سازی می‌کردند، این آمارهایی هم که داده می‌شود معلوم نیست چقدر راست باشد.» مصاحبه آقاتهرانی با «رسا» خط بطلان رسمی بر امید اصولگرایان به وحدت و شدیدترین حمله پایداری به ائتلاف آنهاست:
 ‌ عده‌ای کارشان همین است و برای اینکه رای بیاورند مراکزی را راه می‌اندازند تا در آن پول در آورده شود و از آن پول خرج کنند تا به مجلس یا فلان ارگان بروند، اگر بنا باشد هرکس اینگونه رفتار کند کی می‌توان به اسلام رسید و کی به اهداف انقلاب می‌رسیم؟
 ‌‌ در چنین جایی به ظاهر ائتلاف می‌کنیم اما همان‌جایی که ائتلاف می‌کنیم دروغ می‌گوییم، از گذشته تاکنون حدود 8 ائتلاف بوده کدام یک از آنها جواب داده است، زیر آن زدند، پیدا است که اینها ائتلاف نیست، حرف است. گاهی وحدت‌هایی که درست می‌شود هم باید صبر کرد تا شب عملیات بعد دید که آیا با هم هستند یا خیر.
 ‌‌ عده‌ای می‌گویند ببینید مقبول کیست و بعدا خودشان مقبول درست کرده و آمار‌سازی می‌کردند، این آمارهایی هم که داده می‌شود معلوم نیست چقدر راست باشد. معلوم می‌شود این حرف‌ها یک مقدار کشک است که ما را آرام آرام از اصلح یک مرحله پایین‌تر بیاورند، اگر یک مرحله پایین برویم خیلی چیزها را از دست داده‌ایم، ما بهترین را می‌خواهیم. اگر دعوا بر سر بهترین باشد از بین مثلا 15 نفر بین 2 نفر اختلاف است، مرحوم آیت‌الله خوشوقت می‌فرمودند ممکن است شخص اصلح اصلا نباشد، باید بروید درِ خانه آن و به زور بیاورید.
 ‌‌ اینهایی که ایراد دارند و چند بار آمدند و مردم هم رای ندادند باز می‌رویم همان‌ها را می‌آوریم، پس تجربه چه می‌شود، مگر نگفتند که مومن از یک سوراخ دو بار گزیده نمی‌شود، ما 10 بار انگشت در سوراخ می‌کنیم دست‌مان گزیده می‌شود و دوباره همان کار را تکرار می‌کنیم، چرا اینگونه عمل می‌شود و کجای آن درست است.
 ‌‌ اگر فردی برای گروه و دسته باشد و بخواهد برای آن دل بسوزاند اشکال دارد، اگر انتخاب افراد بر اساس معیارها و شاخص‌ها باشد درست است، اگر بر اساس معیارها اصلح انتخاب شد بنده هم حاضر هستم و حتی گروه‌ها و تشکل‌های دیگر هم حمایت خواهند کرد اما اگر اینگونه نشد و آمدیم کار را حزبی کردیم و کسی را بیاوریم که فقط برای ما کار کند جواب نمی‌دهد.
 ‌‌ دفعه قبل برای مجلس تقریبا جمع شدیم و در تهران همه ما رای نیاوردیم. باید آسیب‌شناسی کرد که مشکل کجاست و فقط صرف نشستن چند گروه و فرد با یکدیگر و تعهد و مسائل دیگر مشکلی را حل نمی‌کند، باید ببینیم که عیب کار در دفعه قبل چه بوده است که این کار را نمی‌کنیم، هر دفعه انتخابات می‌شود کاری می‌کنیم و دفعه بعد آن کاری دیگر انجام می‌دهیم، گاهی هم همان را به شکلی دیگر تکرار می‌کنیم که جواب نمی‌دهد.
 ‌‌ ما که دعا می‌کنیم (جبهه مردمی نیروهای انقلاب) موفق باشند اما صرف اینکه 10 نفر بنشینند و کنار هم بگویند مردمی هستیم، مردمی می‌شوند؟ اگر بشوند که خیلی خوب است اما مردم باید رای دهند نه ما چند تا، از این، رای ملت در نمی‌آید، برای رای ملت باید با ملت صحبت کرد و مردم بدانند، اعتماد کنند و بفهمند که چه کاری می‌کنیم.
 ‌‌ متاسفانه در وادی سیاست یکدیگر را دور می‌زنند، سهم‌خواهی می‌کنند و گاهی کارهایی انجام می‌شود که وقتی انسان نزدیک می‌شود از جان خود سیر خواهد شد که چرا چنین مسائلی وجود دارد و بعد کار جواب نمی‌دهد، وقتی که جواب نداد مردم هم آرام آرام از ما زده می‌شوند.
 ‌‌ بسیاری وقتی حرف می‌زنند انگار آقا در گوشی به آنها مطلبی را فرموده است اما وقتی دنبال می‌کنیم می‌بینیم که چنین چیزی نبوده است آن وقت آدم چه اعتمادی پیدا می‌کند، می‌آیند ائتلاف می‌کنند و می‌گویند رای هرکس که بیشتر بود اما اینگونه نمی‌شود، به یکی از آقایانی که ائتلاف کرده بود گفتم شما و شخص دیگر باید کنار بروید تا فلانی بماند یعنی فقط برای اینکه این شخص بماند ائتلاف صورت گرفت.
 ‌‌ بعد از 5 ماه (از جبهه مردمی نیروهای انقلاب) تلفن زدند که بیایید اما ما که نبودیم خیلی کارها شده است، گفتیم بروید کار خود را بکنید و به ما چه کار دارید، ما بعدش که ان شاء‌الله جلو رفتید اولا دعا می‌کنیم که خدا شما را موفق به بهترین راه کند و بتوانید به اصلح برسید. اگر واقعا به اصلح برسند دوستان را یاری خواهیم کرد اما اگر دیدیم کسی که معرفی شده شاخص‌ها را ندارد ما هم آزاد هستیم.

302

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان