طرز تهیه آبگوشت بادمجان

اگر به دنبال یک آبگوشت متفاوت و خوشمزه هستید این آبگوشت را امتحان کنید.

وب‌سایت سرآشپز پاپیون: اگر به دنبال یک آبگوشت متفاوت و خوشمزه هستید این آبگوشت را امتحان کنید.

مواد لازم آبگوشت بادمجان

  • نمک به مقدار لازم
    پیاز 1 عدد
    نخود 150 گرم
    رب گوجه ‌فرنگی 2 قاشق سوپ خوری
    گوشت 0.5 کیلوگرم
    بادمجان 3 عدد
    فلفل به مقدار لازم

مواد لازم مناسب 3 نفر

آبگوشت بادمجان

طرز تهیه

زمان تهیه 15 دقیقه

زمان پخت 120 دقیقه

1. ابتدا مقداری از دنبه گوشت را روی حرارت ذوب میکنم و پس از آن پیاز را به 4 قسمت تقسیم کرده و در روغن تفت میدهیم تا کمی طلایی شود.

2. پس از آن گوشت ، نخود ، نمک و فلفل را به مواد اضافه کرده و تفت میدهیم تا گوشت تغییر رنگ بدهد .

3. مقداری آب روی مواد میریزیم طوری که روی غذا را پوشانده و چند بند انگشت بالاتر از سطح مواد قرار گیرد.

4. صبر میکنیم تا غذا جوش بیاید و چند قل که زد شعله را ملایم کرده و به غذا فرصت پخت میدهیم.

5. در ظرفی جدا بادمجانها را به صورت حلقه حلقه دراورده نمک زده و چند دقیقه صبر میکنیم تا تلخاب آن گرفته شود و سپس شسته و درون روغن سرخ میکنیم.

6. وقتی حدود یک ربع تا پایان پخت غذا باقی ماند بادمجانهای سرخ کرده و رب سرخ شده در روغن بادمجانها را به غذا اضافه میکنیم.

سایر نکات آبگوشت بادمجان

1. آبگوشت بادمجان غذای سنتی ایرانی و متعلق به استان کرمان است این آبگوشت طعم بسیار لذیذی دارد و تلفیق طعم گوشت و بادمجان مزه بسیار خوبی به غذا داده است.

2. نخود را از شب قبل خیس کنید و اب آن را 3 مرتبه عوض کنید.

3. اگر دنبه برای سرخ کردن مواد شما کافی نبود حتما از کمی روغن استفاده کنید.

4. میتوانید چند عدد لیمو عمانی شسته شده و هسته گرفته شده و همچنین سیب زمینی به غذا اضافه کنید.

5. اضافه کردن زعفران در هر غذایی باعث خوشمزه تر شدن آن غذا خواهد شد.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان