شناسه : ۸۸۹۱۷۳ - یکشنبه ۲ اردیبهشت ۱۳۹۷ ساعت ۰۹:۵۵
پنیر و ماکارونی با پیاز کاراملی
این ماکارونی بسیار عالی است. برای افرادی که پیاز سرخ شده دوست دارند، این غذا طعم دلچسبی خواهد داشت.
این ماکارونی بسیار عالی است. برای افرادی که پیاز سرخ شده دوست دارند، این غذا طعم دلچسبی خواهد داشت.
- تعداد: 4 نفر
- زمان تهیه: 25 دقیقه
- زمان پخت: 30 دقیقه
مواد لازم
- 4 ورق ژامبون
- یک عدد پیاز درشت خلالی شده
- 5 پیمانه ماکارونی شکلی
- دو پیمانه پنیر موزارلا رنده شده
- 350 گرم پنیر بلوچیز رنده شده
- یک پیمانه خامه کمچرب
- 1/8 قاشق چایخوری فلفل سیاه
طرز تهیه
- در یک تابه بزرگ، ژامبونها را تفت دهید تا برشته شوند. آنها را از تابه خارج کنید. پیازها را در تابه به مدت 5 تا 8 دقیقه سرخ کنید تا طلایی شوند.
- در یک قابلمه بزرگ، ماکارونیها را بپزید و آبکش کنید. ژامبون، پیاز، 1٫5 پیمانه پنیر موزارلا، خامه و فلفل را به ماکارونی اضافه کنید. آنها را خوب هم بزنید و سپس داخل ظرف سوفله بریزید.
- آن را بدون در بخ مدت 20 دقیقه در فر بپزید. در آخر، موزارلای باقی مانده را روی سطح آن بریزید و 10 دقیقه دیگر بپزید.
ارزش غذایی
- کالری: 632
- چربی: 39 گرم
- کلسترول: 37 میلیگرم
- کربوهیدرات: 31 گرم
- فیبر: 4 گرم
- پروتئین: 33 گرم
- سدیم: 617 میلیگرم
- کلسیم: 241 میلیگرم
- آهن: 2 میلیگرم