ماهان شبکه ایرانیان

کته آلبالو؛ غذای مجلسی ایرانی

آلبالو پلو محصول آشپزی ایرانی، ترکیبی دلچسب از میوه، غلات و گوشت است که آن را تبدیل به ساده‌ترین غذای مجلسی کرده است. آن را خوب تهیه کنید و از خوردنش لذت ببرید.

آلبالو پلو محصول آشپزی ایرانی، ترکیبی دلچسب از میوه، غلات و گوشت است که آن را تبدیل به ساده‌ترین غذای مجلسی کرده است. آن را خوب تهیه کنید و از خوردنش لذت ببرید.

مواد لازم:
آلبالو 500 گرم
شکر 350 گرم
گوشت چرخ کرده 500 گرم
پیاز 1 عدد
برنج 4 پیمانه
زعفران به مقدار لازم
نمک و فلفل به مقدار لازم
 
 
کته آلبالو؛ غذای مجلسی ایرانی
 
طرز تهیه:
ابتدا آلبالو‌ها را شسته و هسته آن را بگیرید و به همراه شکر روی حرارت قرار بدهید تا شکر آب شود و بعد آن را از روی شعله بردارید و شربت روی آلبالو را بردارید تا فقط خود آلبالو باقی بماند.

پیاز را رنده کنید و به همراه گوشت چرخ کرده و نمک و فلفل و زردچوبه مخلوط کرده و خوب ورز دهید و بعد آن‌ها را به شکل کوفته ریزه دربیاورید.

حالا برنج را داخل قابلمه با مقدار مناسبی آب و نمک و روغن به صورت کته دم میکنیم و در مرحله آخر آلبالو‌ها را اضافه کرده و با برنج مخلوط میکنیم و به میزان دلخواه شربت آلبالو روی برنج یدهیم و آن را دم میکنیم.

کوفته‌ها را در روغن داغ سرخ میکنیم.

وقتی برنج اماده شد کوفته‌ها را روی برنج داده و مقداری برنج سفید را با زعفران مخلوط کرده و روی برنج میدهیم و بقیه شربت را روی برنج و کوفته‌ها میدهیم.

سایر نکات
اگر دوست داشتید کوفته‌ها را با گوشت مرغ تهیه کنید
میتواندید از همان شیره آلبالو برای اب برنج کته استفاده کنید البته باعث میشود برنج شما خمیر شود و بهتر است برای این کار از پلو پز استفاده شود
بهتر است برنج را به صورت قالبی درآورید تا زیباتر شود.
 
منبع: سرآشپز پاپیون
قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان