ماهان شبکه ایرانیان

شهرزاد مظفر: قول قهرمانی نمی‌دهم اما آماده کسب نتایج خوب هستیم

سرمربی تیم ملی فوتسال بانوان در مراسم بدرقه تیم ملی گفت: ما کار خود را انجام داده‌ایم. درس‌های خود را به خوبی خوانده‌ایم و آماده هستیم تا پاسخگوی زحمات همه مسئولان باشیم اما قول قهرمانی نمی‌دهم.

شهرزاد مظفر: قول قهرمانی نمی‌دهم اما آماده کسب نتایج خوب هستیم

به گزارش ایسنا، شهرزاد مظفر در مراسم بدرقه تیم ملی فوتسال بانوان افزود: امیدوارم تیم بسیار خوبی را در رقابت‌های قهرمانی آسیا در تایلند داشته باشیم. ما برای آماده‌سازی این تیم چند بازی تدارکاتی با تیم‌های ایتالیا، روسیه، اوکراین و چین داشتیم و تیم بسیار خوب و آماده‌ای را راهی تایلند می‌کنیم.

وی گفت: با زحماتی که برای این تیم کشیده‌ایم و تمرین‌های خوبی که پشت سر گذاشته‌اند امیدوارم این زحمات منجر به نتایج خوب تیم ملی فوتسال بانوان در تایلند شود و بهره‌برداری خوبی را از این تیم در رقابت‌های قهرمانی آسیا داشته باشیم.

مظفر ادامه داد: ما چه به صورت تیمی، و چه انفرادی روی نقاط ضعف و قوت کار کرده‌ایم. کار فنی به من ارتباط دارد و در این زمینه سعی کرده‌ام از نظر بار فنی تیم را به بهترین شکل ممکن آماده کنم. بقیه کارها را نیز به متخصصان سپرده‌ایم. از این به بعد منتظر هستیم تا پاسخگوی تمام کسانی که حامی این تیم بودند در تایلند باشیم.

سرمربی تیم ملی فوتسال بانوان خاطرنشان کرد: من قول قهرمانی نمی‌دهم اما باید بگویم این تیم که از چه نظر ذهنی و روانی و چه از نظر فنی آماده‌تر از همیشه است و ما تیمی اعزام می‌کنیم که در بهترین شرایط ممکن قرار دارد. درس خود را به خوبی خوانده و کار خود را به خوبی انجام داده‌ایم و من مطمئن هستم در شرایط خوبی تیم در تایلند حضور خواهد یافت.

وی در پایان گفت: ما در شرایطی به تایلند اعزام می‌شویم که پاسخگوی کسانی که برای این تیم زحمت کشیده‌اند، باشیم.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان