شعبه 68 دادگاه تجدید نظر استان تهران محکومیت سعید مرتضوی مدیرعامل پیشین سازمان تامین اجتماعی به 70 ضربه شلاق به اتهام تصرف غیرقانونی را تایید و قطعی کرد.
درنگ: مصطفی ترک همدانی وکیل مدافع جمعی از کارگران در بخش دوم پرونده تامین اجتماعی با اعلام این خبر گفت: دادگاه تجدید نظر محکومیت مرتضوی در اتهام تصرف غیرقانونی را تایید کرده است.
به گفته وی همچنین دادگاه اتهام دادستان پیشین تهران مبنی بر 6 ماه حبس به جرم ورود غیرمجاز به منزل یکی از نمایندگان مجلس را تایید کرده است.
این وکیل دادگستری اضافه کرد: از دادگاه تجدید نظر درخواست تصویب اتهام اختلاس در خصوص مرتضوی را داشتیم که دادگاه این موضوع را وارد ندانسته و رد کرده است.
سعید مرتضوی در بخش نخست پرونده تامین اجتماعی از اتهامات وارده در دادگاه تجدید نظر تبرئه شده بود.
وی هم اکنون به خاطر محکومیت به 2 سال حبس به اتهام معاونت در قتل یکی از جانباختگان حادثه بازداشتگاه کهریزک در اوین به سر میبرد.