اگر به دنبال یک دسر متفاوت و جدید هستید، پیشنهاد میکنیم این دسر لیمو و بیسکوییت را امتحان کنید.
میزان سرو: 8 عدد
مواد لازم:
شکر: سه چهارم پیمانه
نشاسته ذرت: یک چهارم پیمانه
آب: یک پیمانه
زرده تخم مرغ: 6 عدد
آب لیموترش: یک دوم پیمانه
کره (ذوب شده): 2 قاشق سوپ خوری
بیسکویت: 170 گرم
طرز تهیه:
1. شکر، نشاسته ذرت و آب را در ظرف مناسبی روی حرارت قرار دهید و هم بزنید تا شکر و نشاسته ذرت در آب حل شوند.
2. زردههای تخم مرغ را در ظرفی جداگانه با همزن دستی بزنید. مقداری از مخلوط نشاسته را به زردهها اضافه و مخلوط کنید. این مخلوط را به مواد روی حرارت اضافه و مخلوط کنید. این مخلوط حرا به مواد روی حرارت اضافه کنید و مرتب هم بزنید تا مواد غلظت یابند.
3. آب لیموترش را اضافه کرده و حدود یک دقیقه یا بیشتر به پخت مواد ادامه دهید. ظرف را از روی حرارت بردارید و کره را به مواد اضافه و مخلوط کنید تا کاملا ذوب شود. مقداری از مواد را کف قالب بریزید و یک لایه بیسکویت قرار دهید. این کار را با بقیه مواد تکرار کنید. دسر را حداقل 2 ساعت در یخچال قرار دهید و سپس روی آن را با برشهای لیموترش تزئین و سرو کنید.
منبع: ماهنامه کیک و شیرینی