ماهان شبکه ایرانیان

دسر لیمو و بیسکویت، پایانی هیجان انگیز و خوش طعم

اگر به دنبال یک دسر متفاوت و جدید هستید، پیشنهاد میکنیم این دسر لیمو و بیسکوییت را امتحان کنید.

اگر به دنبال یک دسر متفاوت و جدید هستید، پیشنهاد میکنیم این دسر لیمو و بیسکوییت را امتحان کنید.

میزان سرو: 8 عدد

مواد لازم:

شکر: سه چهارم پیمانه
نشاسته ذرت: یک چهارم پیمانه
آب: یک پیمانه
زرده تخم مرغ: 6 عدد
آب لیموترش: یک دوم پیمانه
کره (ذوب شده): 2 قاشق سوپ خوری
بیسکویت: 170 گرم

 

دسر لیمو و بیسکویت، پایانی هیجان انگیز و خوش طعم

طرز تهیه:

1. شکر، نشاسته ذرت و آب را در ظرف مناسبی روی حرارت قرار دهید و هم بزنید تا شکر و نشاسته ذرت در آب حل شوند.

2. زرده‌های تخم مرغ را در ظرفی جداگانه با همزن دستی بزنید. مقداری از مخلوط نشاسته را به زرده‌ها اضافه و مخلوط کنید. این مخلوط را به مواد روی حرارت اضافه و مخلوط کنید. این مخلوط حرا به مواد روی حرارت اضافه کنید و مرتب هم بزنید تا مواد غلظت یابند.

3. آب لیموترش را اضافه کرده و حدود یک دقیقه یا بیشتر به پخت مواد ادامه دهید. ظرف را از روی حرارت بردارید و کره را به مواد اضافه و مخلوط کنید تا کاملا ذوب شود. مقداری از مواد را کف قالب بریزید و یک لایه بیسکویت قرار دهید. این کار را با بقیه مواد تکرار کنید. دسر را حداقل 2 ساعت در یخچال قرار دهید و سپس روی آن را با برش‌های لیموترش تزئین و سرو کنید.

منبع: ماهنامه کیک و شیرینی

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان