سلام. به آشپزخانه روزچین خوش آمدید. بعضی خانوادهها در ایام رمضان وعدۀ افطاری و شام را جدا و با کمی فاصله نوش جان میکنند. باتوجهبه اینکه آشپزی با زبان روزه کمی سخت است، سرآشپز ما طرز تهیه یک شام ساده و سریع را برای شما در نظر گرفته است تا در حد فاصل افطار و شام آن را بهراحتی تهیه کنید. کتلت تن ماهی و سیبزمینی را با دیدن یک ویدئوی آموزشی در منزل تهیه کنید.
در ماه مبارک رمضان باتوجهبه اینکه در طول روز چیزی نخوردهاید افطار را با خوراکیهای سبک شروع کنید تا دستگاه گوارشان بهآرامی شروع به فعالیت کند. بعد از یک افطار سبک و غیرچرب، با فاصله میتوانید شام مناسبی نوش جان کنید.
مواد لازم برای کتلت ماهی و سیبزمینی
- سیبزمینی پخته: دو عدد (300 گرم)
- تن ماهی: 185 گرم
- ذرت پخته: نصف پیمانه
- پیازچه تازه: دو ساقه
- تخممرغ: یک عدد
- رنده پوست لیمو: یک لیمو
- پودر سوخاری برای داخل کتلت: نصف پیمانه
- نمک و فلفل سیاه تازه آسیابشده: به مقدار لازم
- روغن زیتون: دو تا سه قاشق غذاخوری
- پودر سوخاری برای سرخ کردن: نصف پیمانه
طرز تهیه کتلت تن ماهی و سیبزمینی
![کتلت تن ماهی و سیبزمینی کتلت تن ماهی و سیبزمینی](/Upload/Public/Content/Images/1397/02/15/1552020439r.jpeg)
سیبزمینی را بشویید و آبپز کنید. بعد از پختن پوستش را بگیرید و آن را له کنید. روغن تن ماهی را کاملاً بگیرید و تن را به سیبزمینی لهشده اضافه و کاملاً با هم مخلوط کنید. حالا ذرت پخته، پیازچه خردشده و مقداری پودر سوخاری را نیز اضافه کنید. در این مرحله تخممرغ را به مواد اضافه کنید. برای طعم بهتر کتلت، کمی رنده پوست لیمو در مواد بریزید. فراموش نکنید فقط پوست زردرنگ لیمو را رنده کنید.
کمی نمک و فلفل سیاه تازه آسیابشده نیز اضافه و مواد را کاملاً با هم مخلوط کنید.
بقیۀ پودر سوخاری را در بشقابی بریزید. مواد را به شکل دلخواه درآورید و در پودر سوخاری بغلتانید.
کمی روغن زیتون مخصوص پخت و پز در تابه روی حرارت ملایم قرار دهید و کتلتها را در آن سرخ کنید. تقریباً سه دقیقه سرخشدن برای هر طرف کتلت کافی است تا کتلتها قهوهای و برشته شوند.
بعد از سرخکردن آنها را روی دستمال روغنگیر قرار دهید تا روغن اضافیشان گرفته شود.
کتلت تن ماهی و سیبزمینی شما آماده است. میتوانید آن را با کاهو، گوجهفرنگی و انواع سس سرو کنید. نوش جان!
دیدن ویدئوی آموزش این غذای ساده و سریع را از دست ندهید.