ماهان شبکه ایرانیان

نان پیاز و گردو، تجربه‌ای جدید و خوشمزه

با پیاز و گردو و خمیر یوفکا یک نان متفاوت و خوشمزه تهیه کنید.

ماهنامه سفره ایرانی - راضیه عمادی: با پیاز و گردو و خمیر یوفکا یک نان متفاوت و خوشمزه تهیه کنید.

میزان سرو: 6 الی 8 نفر

مواد لازم:

  • خمیر یوفکا: به مقدار لازم
  • پیاز (ریز خرد شده): 200 گرم
  • گردو درشت خرد شده
  • روغن زیتون: یک قاشق چای خوری
  • نمک: به مقدار لازم
  • فلفل سیاه (پودر شده): به مقدار لازم

مواد لازم سس:

  • شیر: یک پیمانه
    تخم مرغ: یک عدد
    روغن مایع: 90 میلی لیتر

مواد لازم رویه:

  • زرده تخم مرغ: یک عدد

نان پیاز و گردو؛ تجربه ای جدید

طرز تهیه:

  1. روغن زیتون را در ظرف مناسبی روی حرارت گرم کنید.
  2. پیاز ریز خرد شده را در آن تفت دهید تا طلایی رنگ شود.
  3. گردوی درشت خرد شده را اضافه کرده و تفت دهید و نمک فلفل سیاه بزنید.
  4. برای تهیه سس، شیر، تخم مرغ و روغن را در ظرف مناسبی با هم به خوبی مخلوط کنید.
  5. خمیر یوفکا را روی سطح کار پهن کنید 
  6. سس را روی آن بمالید.
  7. مخلوط پیاز و گردو را روی آن پخش کنید.
  8. خمیر را رول کنید و سپس رول خمیر را به شکل گل دور خود حلقه کنید.
  9. آنها را در سینی فر پوشیده شده با کاغذ روغنی بچینید 
  10. زرده تخم مرغ روی آنها بمالید و در فر از قبل گرم شده با دمای 200 درجه سانتیگراد (400 درجه فارنهایت) قرار دهید تا کاملا طلایی و برشته شوند.
  11. سپس سرو کنید.
قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان