این پنیر معروفترین پنیر نیمه سخت دنیا است که برای اولین بار بیش از 200 سال پیش در جنوب هلند در دهکدهای با همین نام تولید شد. گودا رایحهای ملایم و گردویی و طعم و بویی شبیه به خامه دارد و به همبن علت برای هر ذائقهای خوشایند و مطلوب است. از این پنیر در صبحانه و انواع غذاهایی که در فر گذاشته میشود، به عنوان طعم دهنده در پاستا و انواع سوپ و سالاد استفاده میشود. در این مقاله قصد داریم طرز تهیه سوپ مرغ کرمدار با پنیر گودا را به شما آموزش دهیم.
مواد لازم برای تهیه سوپ مرغ کرمدار با پنیر گودا
- 1 عدد پیاز نگینی خرد شده
- به میزان لازم روغن سرخ کردنی
- 1 قاشق چایخوری زردچوبه
- 200 گرم فیله مرغ
- 2 پیمانه استاک مرغ
- 1 عدد کنسرو ذرت (بدون آب)
- 1 قاشق سوپخوری جعفری (ریز خرد شده)
- 200 گرم خامه
- 100 گرم پنیر گودا کاله (نازک ورقهای خرد شده)
- فلفل سیاه پودر شده و نمک به میزان لازم
روش تهیه سوپ مرغ کرمدار با پنیر گودا
پیاز را در قابلمهای مناسب حاوی روغن داغ بر روی حرارت ملایم تفت دهید تا نرم و شفاف شود سپس زردچوبه را به آن افزوده و کمی دیگر تفت دهید.
مرغ را به مواد اضافه کرده و پیاز کمی تفت دهید سپس استاک مرغ را نیز اضافه کنید و حرارت را زیاد کنید تا مواد به جوش آیند. ذرت را نیز اضافه کنید و بگذارید مواد مجددا بجوشند.
قابلمه را از روی حرارت برداشته و اجازه دهید مواد کاملا خنک شوند سپس مواد را داخل غذاساز ریخته و به شکل پوره در بیاورید. مجددا مواد را به قابلمه برگردانید.
خامه را با یک ملاقه از سوپ رقیق کرده تا دمای آن به سوپ برسد. سپس جعفری، خامه و پنیر گودا را به سوپ اضافه کنید ( اگر مقدار آب آن کم بود کمی استاک به آن اضافه کنید). مقداری نمک و فلفل اضافه کنید و به مدت 15 دقیقه صبر کنید تا سوپ کاملا جا بیفتد.
سوپ را در ظرف مناسب ریخته و روی آن را با جعفری تزیین کنید.