گراتن نوعی تکنیک غذا درست کردن است. در این تکنیک غذا در ظرفهای مخصوص فر آماده و روی آن با آرد سوخاری و پنیر رنده شده برشته میشود. این غذا از کشور فرانسه منشا گرفته و با مواد غذایی مختلفی درست میشود. میخواهیم این بار طرز تهیه گراتن کدو و کوکتل پنیری پارمسان سولیکو را به شما آموزش دهیم.
مواد لازم برای تهیه گراتن کدو و کوکتل پنیری پارمسان سولیکو
- کوکتل پنیری پارمسان سولیکو 300 گرم
- قارچ 300 گرم
- کدو سبز قلمی 500 گرم
- کره 50 گرم
- پنیر پیتزا 300 گرم
- پنیر موزارلا 2 قاشق غذاخوری
- شیر دو لیوان
- آرد 2 قاشق غذاخوری
- فلفل دلمهای 1 عدد
- پیازچه 8 عدد
- نمک، فلفل، آویشن و پودر سیر به میزان لازم
طرز تهیه سس بشامل
برای تهیه سس بشامل، در یک تابه 2 قاشق آرد را با 2 قاشق غذاخوری کره تفت دهید. در همین حال به آرامی شیر را اضافه کرده تا سس نرم و لطیفی به دست بیاید.
طرز تهیه گراتن
کدو، قارچ و کوکتل پنیریهای پارمسان سولیکو را به صورت حلقهای برش دهید و به همراه کره در تابه تفت دهید. بعد از چند دقیقه فلفل دلمهای و پیازچه خرد شده را همراه فلفل، نمک، آویشن و پودر سیر اضافه کرده و تفت دهید.
ظرف مورد نظر را آماده کنید و مقداری از سس بشامل را کف ظرف ریخته و با قاشق صاف کنید، سپس به ترتیب یک لایه از پنیر پیتزا و نصف مواد تهیه شده را روی سس بشامل قرار دهید.
مجددا یک لایه سس بشامل، یک لایه پنیر پیتزا و باقیمانده مواد را به ظرف اضافه کنید و باقیمانده سس بشامل و پنیر پیتزا را روی مواد ریخته و 2 قاشق پنیر موزارلا سطح گراتن بریزید.
ظرف را داخل فری که از قبل گرم شده، به مدت 20 تا 30 دقیقه در دمای 200 درجه سانتیگراد قرار دهید.