ماهان شبکه ایرانیان

حدادی‌فر: تیام باید اخراج می‌شد/ قلعه‌نویی نباید مورد حمله هواداران قرار می‌گرفت

بازیکن تیم فوتبال ذوب آهن معتقد است تیام باید در دقیقه اول بازی اخراج می‌شد.

حدادی‌فر: تیام باید اخراج می‌شد/ قلعه‌نویی نباید مورد حمله هواداران قرار می‌گرفت

به گزارش ایسنا، قاسم حدادی‌فر بعد از اتمام بازی با استقلال و حذف از لیگ قهرمانان آسیا گفت: در یک هفته اخیر هجمه زیادی روی ذوب آهن بود و می‌گفتند تیم ما خشن  و ضدفوتبال بازی می‌کند اما امروز دیدید خوب بازی کردیم و جلوی این همه هوادار تیم برتر زمین بودیم. با این حال به استقلال تبریک می‌گویم و امیدوارم در فینال آسیا حضور داشته باشند.

او درباره عصبانیت قلعه‌نویی بیان کرد: بیشتر اعتراض آقای قلعه‌نویی به مساله داوری بود و می‌گفت نباید داور عرب برای این بازی انتخاب می‌شد. درباره اعتراض تماشاگران هم حقش این نیست چون زحمات زیادی برای استقلال کشیده و نباید مورد حمله هواداران قرار بگیرد. در مورد کارلوس کی‌روش هم چون دو، سه بازیکن، مستحق دعوت به تیم ملی بودند، برایشان ناراحت بود. آقای قلعه‌نویی خودش را در این قضیه مقصر می‌دانست و می‌گفت شاید به خاطر دشمنی که با او داشتند، باعث شد بازیکنان ضربه بخورند.

بازیکن تیم فوتبال ذوب آهن درباره درگیری‌های شدید در ابتدای بازی تصریح کرد: فکر کنم حرکت تیام در دقیقه یک، اخراج داشت اما داور تحت تاثیر جو استادیوم قرار گرفت و به او کارت قرمز نداد.

حدادی‌فر در پایان گفت: سال سختی برای تیم ما بود. هر چند نیم فصل دوم خوبی داشتیم و تلاش کردیم در این بازی هم پیروز باشیم اما فصل را با تلخی به پایان رساندیم.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان