در این شماره از خوشمزه روز برایتان 4 نمونه گوناگون از بلال کبابی که در فر و در خانه تهیه می شود را آموزش داده ایم که هر کدام طعم و مزه خاص و جالبی دارند. برای یادگیری این دستور پخت در ادامه با روزیاتو همراه باشید.
مواد لازم
برای طعم سس سویا، کره و سیر
- 15 گرم کره
- 1 قاشق چایخوری سیر خرد شده
- 2 قاشق چایخوری سس سویا
برای طعم ایتالیایی
- 1 قاشق غذاخوری روغن زیتون
- نصف قاشق چایخوری خمیر آنچوی
- نصف قاشق چایخوری سیر رنده شده
- فلفل
- 3 قاشق غذاخوری سس گوجه فرنگی
- 15 گرم پنیر رنده شده
برای طعم چینی
- 1 قاشق غذاخوری روغن کنجد
- نصف قاشق چایخوری سیر خرد شده
- 2 قاشق چایخوری سس سویا
- نصف قاشق چایخوری سس گوجه فرنگی پر ادویه و تند
- نصف قاشق چایخوری شکر
برای طعم مکزیکی
- 15 گرم کره
- 1 قاشق غذاخوری مایونز
- گشنیز خرد شده
- نمک
- فلفل سیاه
- 1 قاشق غذاخوری پنیر پارمسان
- 1 قاشق چایخوری پودر چیلی
- 1 قاشق چایخوری پاپریکا
- نصف قاشق چایخوری سیر خرد شده
طرز تهیه
- برای هر کدام از طعم ها، همه مواد را در کاسه های جداگانه با یکدیگر مخلوط کنید.
- با استفاده از قلم مو، سس را روی بلال ها بمالید.
- بلال ها را در سینی چیده و به مدت 20 تا 30 دقیقه در فر با دمای 200 درجه سانتی گراد قرار دهید.
- بلال های کبابی شده را در ظرفی که می خواهید سرو کنید، بچینید. روی بلالی که سس سویا دارد، یک لایه دیگر از این سس بمالید.
- جعفری خرد شده روی بلال ایتالیایی بمالید.
- روی بلال چینی، پیاز خرد شده بریزید.
- بلال مکزیکی را نیز با یک قاچ از لیموترش تازه سرو کنید.