ماهان شبکه ایرانیان

پرونده جام جهانی: نگاهی به فرهنگ غذایی مکزیک

ایالات متحد مکزیک یا مکزیک، کشوری است در آمریکای شمالی. این کشور بیش از ۱۲۰ میلیون نفر جمعیت دارد و پایتخت آن مکزیکوسیتی است مکزیک زبان رسمی‌ای نداشته و زبان اداری و کاربردی آن زبان اسپانیایی است

ایالات متحد مکزیک یا مکزیک، کشوری است در آمریکای شمالی. این کشور بیش از 120 میلیون نفر جمعیت دارد و پایتخت آن مکزیکوسیتی است مکزیک زبان رسمی‌ای نداشته و زبان اداری و کاربردی آن زبان اسپانیایی است. از سال 2003، 62 زبان بومی سرخ‌ پوستی نیز به عنوان «زبان‌های ملی» در  ثبت شده و رسمیت یافته ‌است. کشور مکزیک بزرگ‌ترین کشور اسپانیایی ‌زبان جهان است و حدود یک‌سوم از کل اسپانیایی ‌زبان‌های جهان در این کشور زندگی می‌کنند. 70 درصد مردم مکزیک از تبار مستیزو (دورگه سفیدپوست و سرخ‌پوست)، 15 درصد سفیدپوست و 9٫8 درصد سرخ‌پوست هستند. 82٫7٪ مردم آن مسیحی کاتولیک و 7٫9 درصد پیرو دیگر شاخه‌های مسیحیت هستند. این کشور از شمال با ایالات متحده آمریکا و از جنوب شرقی با گواتمالا و بلیز هم‌مرز است. همچنین اقیانوس آرام، در غرب و جنوب، خلیج مکزیک در شرق و دریای کارائیب در جنوب شرق آن قرار دارند. این کشور با حدود 2 میلیون کیلومتر مربع وسعت، چهاردهمین کشور وسیع دنیا و یازدهمین کشور پرجمعیت دنیاست. مکزیک کشوری کوهستانی و مرتفع است و تنها قسمت مسطح آن، شبه جزیره یوکاتان است. شمال این کشور آب و هوایی خشک و غیر قابل کشت، در حالی که جنوب آن، گرم و مرطوب است. کم‌و‌بیش درباره موقعیت جغرافیایی مکزیک صحبت کردیم، پیشنهاد می‌دهیم برای شناخت آداب و فرهنگ غذایی مکزیک با ما همراه باشید.

فرهنگ غذایی مکزیک

پرونده جام جهانی: نگاهی به فرهنگ غذایی مکزیک

فرهنگ غذایی مکزیک ترکیبی از مواد بومی و طبیعی منطقه‌ای و همچنین دستورالعمل‌های اروپایی به ویژه کشور اسپانیا است. اساس و مبنای این غذا‌ها ترکیباتی همچون ذرت، لوبیا، فلفل چیلی و تنوع قابل توجهی از خوراکی‌های خارجی و بومی است. از تاثیراتی که فرهنگ غذایی اروپایی بر روی مکزیک گذاشته است، پخت غذاهایی با استفاده از گوشت حیوانات اهلی و ادویه‌ها و حبوبات متنوع است.

در سبد غذایی مردم این کشور سبزیجات خاصی مانند huitlacoche (نوعی ذرت که برخی قسمت‌های آن توده‌هایی شبیه قارچ رشد می‌کند)، huauzontle و papaloquelite و میوه‌هایی مانند prickly pear (یک نوع انجیر خاردار)، انبه، موز، آناناس و میوه‌ی درخت چری مویا است.

مصرف گندم و برنج به مقدار کم‌تر از ذرت در رژیم غذایی مردم مکزیک مشاهده می‌شود. نان ذرت که از آرد ذرت درست می‌شود، نانی است که با اکثر عذاهای مکزیکی سرو می‌شود.

فلفل‌های چیلی در فرهنگ غذایی کشور مکزیک جایگاه ویژه‌ای دارند، اما این جایگاه تنها به خاطر طعم تند و طبع گرم این فلفل‌ها نیست، بلکه به خاطر عطر و بوی این ادویه پرخاصیت است. جالب است بدانید که مکزیکی‌ها در تهیه برخی از شیرینی‌ها و محصولاتی که از میوه‌های تازه به دست می‌آیند، از فلفل چیلی استفاده می‌کنند. امروزه بسیاری از مردم مکزیک بر این باورند که هویت و فرهنگ آن‌ها در اثر مصرف نکردن فلفل چیلی دچار نقصان می‌شود.

از غذاهای مکزیکی می‌توان به entomatada، pipians، adobo و moles اشاره کرد.

کافه و رستوران

پرونده جام جهانی: نگاهی به فرهنگ غذایی مکزیک

Condimento یکی از مشهورترین رستوران‌های مکزیکوسیتی در منطقه زوناروزا، در هتل ماریوت ریفورما واقع است. این رستوران فرصتی فوق‌العاده برای شما فراهم می‌کند تا لذیذترین غذاهای سنتی مکزیکی را امتحان کنید. غذاهای این رستوران از تازه‌ترین مواد غذایی و با دقت فراوانی تهیه می‌شود.

اگر مایلید غذاهای دریایی نوش جان کنید، لذت غذا خوردن در رستوران De Mar Mar را از دست ندهید. غذاهای این رستوران با تازه‌ترین صید‌های ساحل Oaxaca درست می‌شوند.

Cafebrería El Pendulo یک کتاب‌فروشی بزرگ است که کافه و رستوران هم دارد. این کافه بهترین مکان برای خواندن کتاب و خوردن یک غذای لذیذ و نوشیدنی داغ هنگام مطالعه است. از ویژگی‌های دیگر این رستوران، اجرای موسیقی زنده است. در ادامه می‌خواهیم طرز تهیه یک غذای مکزیکی را به شما آموزش دهیم.

طرز تهیه مرغ مکزیکی

پرونده جام جهانی: نگاهی به فرهنگ غذایی مکزیک

مواد لازم

  • 1 کیلوگرم مرغ
  • فلفل دلمه سبز، زرد، قرمز
  • 3 دسته پیازچه ریز شده
  • یک‌سوم پیمانه گشنیز تازه ریز شده
  • یک قاشق غذاخوری سس گوجه فرنگی
  • 400 گرم رب گوجه فرنگی
  • 1 عدد پیاز ریز رنده شده
  • نمک و پودر چیلی و پودر آویشن به میزان لازم
  • روغن به میزان لازم

طرز تهیه

مرغ را خوب شسته و آبکشی کنید سپس به قطعات متوسطی خرد کنید. یک قابلمه برداشته و مرغ را با مقداری نمک، فلفل سیاه و زردچوبه و یک عدد سیر و پیاز خرد شده، بپزید تا مرغ طعم بهتری بگیرد.

آب مرغ را کنار گذاشته و داخل یک تابه مقداری روغن بریزید. قطعات مرغ را داخل روغن سرخ کنید سپس از روغن جدا کرده و کنار بگذارید. پیاز رنده شده را با مقداری ادویه ترکیب کرده و داخل روغت تفت دهید تا طلایی رنگ شود سپس گشنیز تازه، پیازچه و رب گوجه را به پیاز اضافه کرده و مخلوط کنید.

منتظر بمانید تا مواد 3 تا 4 دقیقه روی حرارت ملایم تفت بخورند سپس فلفل دلمه‌ها و سس گوجه فرنگی را اضافه کنید.

در آخر قطعات مرغ سرخ شده را به مواد اضافه کرده و اجازه دهید تا برای 15 تا 20 دقیقه با هم بپزند. سپس نمک، پودر چیلی، پودر آویشن و ادویه را به مواد اضافه کرده و هم بزنید.

خوراک مرغ مکزیکی آماده است. در ظرفی مناسب سرو کرده و نوش جان کنید.

منابع: wickipediatheculturetrip

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان