وب سایت آشپز باشی: به جای استفاده از خامه ترش از ماست در تهیه این خوراکی ساده و خوشمزه استفاده کنید تا سالم تر شود و با مقداری پیازچه هم به آن طعم دهید.
مواد لازم :
- سیب زمینی 4 عدد بزرگ
- روغن زیتون 1 قاشق غذاخوری
- قارچ 230 گرم
- نمک 1/4 قاشق چای خوری
- فلفل سیاه به میزان لازم
- پنیر چدار 2/3 پیمانه
- ماست کم چرب 1/4 پیمانه
- پیازچه به میزان لازم
آماده کردن مواد برای تهیه سیب زمینی تنوری با قارچ و ماست:
1- وزن هر سیب زمینی حدود 230 گرم باشد. پوست سیب زمینی ها رو تمیز بشویید.
2- قارچ ها رو خرد کنید.
3- از پنیر چدار سفید رنده شده استفاده کنید.
4- پیازچه رو به شکل حلقه های نازک برش بزنید.
طرز تهیه:
- از قبل فر رو با حرارت 230 درجه سانتی گراد گرم کنید. سیب زمینی ها رو در سینی فر گذاشته و تا پوست آن ها برشته و سیب زمینی ها پخته و نرم شوند، برای حدود 45 تا 50 دقیقه بپزید.
- روغن رو در ماهیتابه ای روی حرارت متوسط رو به بالا گرم کنید. قارچ رو اضافه کنید و برای حدود 2 دقیقه تا قهوه ای رنگ بشه، تفت بدین. به قارچ ها کمی نمک و فلفل سیاه بزنید.
- سیب زمینی ها رو از بالا شکاف بزنید و با کمی فشار اون رو باز کنید. قارچ های تفت داده شده و پنیر چدار رو بین سیب زمینی ها تقسیم کنید. روی هر سیب زمینی مقداری ماست بذارید و روی اون ها پیازچه خرد شده بریزید.