ماهان شبکه ایرانیان

پرونده جام جهانی: نگاهی به فرهنگ غذایی کلمبیا

شمال‌غربی‌ترین کشور آمریکای جنوبی، کلمبیا است. پایتخت این کشور بوگوتا است

پرونده جام جهانی: نگاهی به فرهنگ غذایی کلمبیا

شمال‌غربی‌ترین کشور آمریکای جنوبی، کلمبیا است. پایتخت این کشور بوگوتا است. کلمبیا از جنوب با ونزوئلا، برزیل، اکوادور و پرو، در شمال از طریق دریای کارائیب با اقیانوس اطلس و از غرب با پاناما و اقیانوس آرام هم‌مرز است. کلمبیا چهارمین کشور بزرگ آمریکای جنوبی (بعد از برزیل، آرژانتین و پرو)، با مساحت 1 میلیون و 141 هزار کیلومتر مربع است. خاک سرزمین کلمبیا دارای شرایط فیزیکی متنوعی است و از قله‌های بلند و برفی آند تا دشت‌های گرم و مرطوب حوزهٔ رود آمازون را شامل می‌شود. این کشور بعد از برزیل دارای بیشترین جمعیت در بین کشورهای آمریکای جنوبی است. پراکندگی جمعیتی کلمبیا یکسان نیست. اغلب مردم این کشور در یک سوم کوهستانی کشور یعنی جایی که بوگوتا پایتخت کلمبیا و سایر شهرهای بزرگ آن قرار دارند، زندگی می‌کنند. از آنجا که ناحیهٔ غربی کشور دارای آب و هوای مناسب و خاک غنی است، فعالیت‌های کشاورزی نیز اغلب در این ناحیه‌ است. کلمبیا هر روز از سال یک فستیوال دارد؛ به همین خاطر هر ساله توریست‌های زیادی را هرساله جذب خود می‌کند. و اما فرهنگ غذایی کلمبیا! 

فرهنگ غذایی کلمبیا

پرونده جام جهانی: نگاهی به فرهنگ غذایی کلمبیا

فرهنگ غذایی کلمبیا دارای غذاهای خوش رنگ و لعاب، خوش طعم و سیر کننده است. این سرزمین دارای تنوع زیاد غذایی است به طوری که فرهنگ غذایی این کشور نه تنها از کلمبیا بلکه از اسپانیا، عربستان و آفریقا تاثیر گرفته است.

غذای ملی کلمبیا، بندیجا پایسا (Bandeja Paisa) است. این غذا آنقدر پرکالری است، که یک کارگر را از صبح تا شب سیر نگه می‌دارد. کلمبیایی‌ها معمولا این غذا را به عنوان ناهار در روز‌های خاص می‌خورند. این غذا از برنج یا لوبیا، موز سبز، کیک ذرت، آووکادو، گوشت چرخ کرده و سوسیس سیاه درست می‌شود که معمولا با یک تخم مرغ نیمرو روی همه مواد، سرو می‌شود.

سانکوچو (Sancocho)، سوپ سنتی کلمبیایی‌ها است. این سوپ با گوشت مرغ یا با گوشت قرمز، موز سبز، سیب زمینی و گیاه کاساو درست می‌شود و بسته به هر ناحیه سبزیجات دیگری مثل گوجه، ذرت، پیازچه و … هم در آن ریخته می‌شود.

در فرهنگ غذایی این کشور، برنج ماده اصلی خیلی از غذاهای کلمبیایی است. Arroz con pollo یکی از غذاهای کلمبیایی است که به ذائقه یک ایرانی نزدیک است. برای درست کردن این غذا، برنج را همراه با آب مرغ و مرغ پخته و همراه سس کچاپ و سبزیجات متنوع سرو می‌کنند.

پن دی بونو، یک نان مخصوص کلمبیایی است که طعم پنیر شیرین می‌دهد. کلمبیایی‌ها معمولا این نان را معمولا هنگام صبح با یک فنجان هات چاکلت داغ می‌خورند. کلمبیا یکی از بالاترین سرانه‌های مصرف در نوشیدن آب ‌میوه را دارد.

Tajadas de Plátano، Cazuela de mariscos، Almuerzo corriente از دیگر غذاهای کلمیایی هستند.

کافه و رستوران

پرونده جام جهانی: نگاهی به فرهنگ غذایی کلمبیا 

کافه رستوران Andres Carne de Res که در حومه‌های شمالی شهر است، یک شعبه نیز درون شهر بوگاته دارد. اگر چه این شعبه بسیار کوچکتر از شعبه اصلی است، اما همان منوی غذایی را در اختیار شما قرار می‌دهد. غذاهای این رستوران بی عیب و نقص و فضای آن بسیار دلچسب و بی‌نظیر است. پیشنهاد می‌کنیم، اگر به این این شهر سفر کردید، حتما به این رستوران بروید.

Salvo Patria رستوران جشن خلاقیت‌ها و تنوع غذایی است. غذاهای این رستوران بسیار مقرون به صرفه و از بهترین و تازه‌ترین مواد‌ها تشکیل شده است. سرویس‌دهی در این رستوران بسیار قوی و کارکنان آن روابط بسیار صمیمانه‌ای دارند. اگر به دنبال یک مکان عالی برای لذت بردن هستید، این رستوران یکی از بهترین انتخاب‌های شهر است.

طرز تهیه Arroz con pollo

پرونده جام جهانی: نگاهی به فرهنگ غذایی کلمبیا

مواد لازم

  • 1 قاشق غذاخوری روغن زیتون
  • 4 ران مرغ
  • 2 قاشق چای خوری نمک 
  • یک‌دوم قاشق چای خوری فلفل سیاه و سفید تازه
  • 1 پیاز کوچک خرد شده
  • 2 میخک سیر
  • 1 عدد فلفل قرمز و سبز خرد شده 
  • یک و سه‌چهارم پیمانه فنجان گوجه فرنگی کنسرو شده
  • 1 قاشق غذاخوری رب 
  • 1 فنجان برنج ترجیحا از نوع کشیده و بلند
  • 2 قاشق غذاخوری جعفری خرد شده تازه

طرز تهیه

مقداری روغن داخل یک تابه بزرگ و گود بریزید و مرغ را با مقداری نمک، زردچوبه و فلفل به تابه اضافه کنید و تا زمانی که کاملا سرخ و قهوه‌ای نشده، آن را برنگردانید.

حرارت را تا حد متوسط کم کنید. هویج، پیاز و سیر را به تابه اضافه کرده و خوب تفت دهید تا پیاز شروع به نرم شدن بکند. سپس فلفل‌های سبز و قرمز زا اضافه کرده و دوباره صبر کنید تا فلفل‌ها خوب نرم شوند.

گوجه فرنگی‌ها، رب گوجه فرنگی و مقداری آب مرغ را با کمی نمک و فلفل داخل یک قابلمه روی حرارت قرار دهید تا زمانی که به جوش آیند. سپس برنج را اضافه کرده و مرغ را لابه‌لای مواد قرار دهید تا مرغ و برنج با هم بپزند.

بعد از 20 تا 25 دقیقه غذا آماده است. آن را در ظرفی مناسب سرو کرده و با مقداری جعفری خرد شده تزیین کنید.

منابع: theculturetrip، wikipedia

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان