مینی کیک‌های شیر عسلی نوروز

همینکه کیک‌ها خنک شدند، رویشان اندکی پودر شکر بپاشید و در صورت دلخواه با مرنگ و گل‌های طبیعی رز بیارائید.

سرویس سبک زندگی فردا:  این دستور خوشمزه را به نقل از زندگی آنلاین بخوانید.

مواد لازم مینی کیک‌های شیر عسلی


کره نرم شده 250 گرم

شکر 80 گرم

شیرعسلی 1 قوطی (حدود 375 گرم)

سفیده تخم‌مرغ 3 عدد

تخم‌مرغ 1 عدد

شیر 125 میلی‌لیتر (یک دوم پیمانه)

آرد 300 گرم

بیکینگ‌پودر 2 قاشق چایخوری

نمک 1 پینچ

پودر نارگیل 50 گرم

 

مینی کیک‌های شیر عسلی نوروز

 

روش تهیه مینی کیک‌های شیر عسلی


فر را با دمای 180 درجه گرم کنید و قالب‌های کوچک کیک را به گنجایش تقریبی 125 میلی‌لیتر با اسپری روغن چرب نمائید.

آن‌گاه کره و شکر را با همزن برقی بزنید تا صاف و یکدست شود و بعد شیر عسلی را به آن بیفزائید.

سپس سفیده تخم‌مرغ‌ها را یکی یکی اضافه کنید و همچنان به همزدن ادامه دهید.

حالا تخم‌مرغ را درون مایه بریزید و مخلوط کنید و بعد شیر و مواد خشک را بطور یک در میان به مایه کیک بیفزائید.

اکنون مایه فراهم کرده را در قالب‌ها بریزید و کیک را به مدت تقریبی 20-25 در فر بپزید.

همینکه کیک‌ها خنک شدند، رویشان اندکی پودر شکر بپاشید و در صورت دلخواه با مرنگ و گل‌های طبیعی رز بیارائید.

روش تهیه مرنگ


4 عدد سفیده تخم‌مرغ را با همزن برقی بزنید تا سفید شود و فرم بگیرد و 200 گرم شکر را کم کم به آن بیفزائید و مخلوط کنید.

حالا یک دوم قاشق چایخوری اسانس وانیل به آن بیفزائید.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان