پوست کندن پیاز کار بسیار دشواری استبهطوری که اغلب از آن فرار میکنند و حاضر بهپوست کندن پیاز پوست کندن نیستند زیرا بویپیاز چشمها را میسوزاند و اشکها به سرعتجاری میشوند به چند روش ساده برایتوجهکنید.
-1 قسمت ریشه پیاز را نگیرید و از سر پیاز آنرا ریز کنید.
-2 پیاز را در یخچال قرار دهید و پس از چندساعت آن را ریز کنید.
-3 به هنگام خردکردن پیاز، دهان خود راببندید.
-4 پیاز را هنگام پوست کندن زیر شیر آبسرد بگیرید.
-5 پیازهای خیلی تند را یک ساعت در آبسرد خیس کنید، پیاز شیرین میشود.
-6 از مصرف پیاز بریده شده خودداری کنید،زیرا جاذب میکروب است مگر اینکه روی نیمهباقیمانده کمی کره یا روغن بمالید که هم مدتبیشتری تازه میماند و هم میکروب موجود در هوارا به خود جذب نخواهد کرد. پس با این روشها،دیگر موقع پوست کندن پیاز احساس سوزش درچشمهایتان نمیکنید.