ماهان شبکه ایرانیان

واسکز: ایران کار ما را دشوار کرده بود

لوکاس واسکز، ستاره تیم ملی اسپانیا تاکید کرد که انتقادات از نحوه بازی اسپانیا مقابل ایران برای او اهمیتی ندارد.

به گزارش "ورزش سه"، اسپانیا شب گذشته به سختی توانست با تک گل دیگو کاستا، ایران را شکست دهد و اولین 3 امتیاز خود در جام جهانی را کسب کند. این در حالیست که ایران موقعیت‌های خوبی برای به تساوی کشاندن بازی داشت ولی یکی پس از دیگری آنها را از دست داد.  حال واسکز پاسخ منتقدین تیم ملی اسپانیا را داد و تاکید کرد که تیمش بازی سختی داشت.

 

 

 

او گفت:" بازی خیلی سختی بود، ایران بازی خودش را انجام داد و 11 نفر را پشت توپ قرار داد و ساخت موقعیت خیلی سخت بود ولی با صبوری توانستیم. مهم نیست که بگویند خوب بازی نکردیم، ما به صحبت منتقدین کاری نداریم، ما فقط به کارهایمان فکر می‌کنیم. "

 

واسکز که شب گذشته اولین بازی اش را در جام جهانی انجام داد گفت:" یک بازی در جام جهانی با دیگر بازی ها فرق می‌کند، خیلی زیبا بود."

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان