عامل اصلی اگزما در افراد وجود برخی اختلالات در کبد است که باید در اولین مرحله این اختلال درمان شود.
دکتر رضا سلیمانی دستیار
طب سنتی در گفتگو با «سلامانه»، با بیان اینکه درمان های پوستی برای رفع خشکی در بیماران مبتلا به اگزما یک درمان موقت است، گفت:« بر اساس آموزههای
طب سنتی یک اگزما یک بیماری ناشی از اختلالات کبدی است که باید در وهله اولی این اختلال درمان شود.»
وی تغذیه را عامل اصلی ایجاد اختلالات کبدی ذکر کرد و بیان داشت:« استفاده بیرویه از فست فودها و تغذیه نادرست یکی از عوامل ایجاد اختلالات کبدی است. ضمن اینکه وضعیت خواب و بیداری و رفتارهایی که در طول روز از فرد سر می زند در این اختلالات موثر است.»
دکتر سلیمانی با بیان اینکه به صورت کلی استفاده از گوشت گوساله و فرآوردههای آن مانند سوسیس و کالباس برای بیماران اگزمایی توصیه نمیشود، گفت:« کنسروها، مواد نگهدارنده، گوشتهای کهنه و ترشیجات بیرون میتواند مشکلات این دسته از بیماران را تشدید کند و به همین دلیل استفاده از میوهها و سبزیجات، غذاهای تازه و آش هایی مانند آش جو و آلو که هضم آنها آسان است باید در رژیم غذایی این افراد قرار گیرد.»
وی استفاده از روغن هایی مانند روغن بادام شیرین را که واقعا از بادام شیرین تهیه شده باشد برای رفع خشکی پوست در افراد اگزمایی مفید دانست و اظهار داشت:« استفاده از روغنهایی مانند روغن شترمرغ و روغن جو با که به تازگی وارد بازار ایران شده نیز میتواند تا حدودی خشکی پوست این افراد را رفع کند اما این درمان ها موقتی است و لازم در مرحله اول تغذیه و رفتارهای روزانه این دسته از بیماران مناسب شود.»
وی تاکید کرد:« آلودگی هوا و همچنین دود سیگار و قلیان نیز بیماری اگزما را تشدید میکند، بنابراین این دسته از بیماران باید از این موضوعات نیز پرهیز کنند.»
بیشتر: (تندرستی): بیماری ها:اگزما از علل اختلالات کبدی است/دود سیگار و قلیان و فست فود، عامل تشدید اگزما::.
عامل اصلی اگزما در افراد وجود برخی اختلالات در کبد است که باید در اولین مرحله این اختلال درمان شود.
دکتر رضا سلیمانی دستیار
طب سنتی با بیان اینکه درمان های پوستی برای رفع خشکی در بیماران مبتلا به اگزما یک درمان موقت است، گفت:« بر اساس آموزههای
طب سنتی یک اگزما یک بیماری ناشی از اختلالات کبدی است که باید در وهله اولی این اختلال درمان شود.»
وی تغذیه را عامل اصلی ایجاد اختلالات کبدی ذکر کرد و بیان داشت:« استفاده بیرویه از فست فودها و تغذیه نادرست یکی از عوامل ایجاد اختلالات کبدی است. ضمن اینکه وضعیت خواب و بیداری و رفتارهایی که در طول روز از فرد سر می زند در این اختلالات موثر است.»
دکتر سلیمانی با بیان اینکه به صورت کلی استفاده از گوشت گوساله و فرآوردههای آن مانند سوسیس و کالباس برای بیماران اگزمایی توصیه نمیشود، گفت:« کنسروها، مواد نگهدارنده، گوشتهای کهنه و ترشیجات بیرون میتواند مشکلات این دسته از بیماران را تشدید کند و به همین دلیل استفاده از میوهها و سبزیجات، غذاهای تازه و آش هایی مانند آش جو و آلو که هضم آنها آسان است باید در رژیم غذایی این افراد قرار گیرد.»
وی استفاده از روغن هایی مانند روغن بادام شیرین را که واقعا از بادام شیرین تهیه شده باشد برای رفع خشکی پوست در افراد اگزمایی مفید دانست و اظهار داشت:« استفاده از روغنهایی مانند روغن شترمرغ و روغن جو با که به تازگی وارد بازار ایران شده نیز میتواند تا حدودی خشکی پوست این افراد را رفع کند اما این درمان ها موقتی است و لازم در مرحله اول تغذیه و رفتارهای روزانه این دسته از بیماران مناسب شود.»
وی تاکید کرد:« آلودگی هوا و همچنین دود سیگار و قلیان نیز بیماری اگزما را تشدید میکند، بنابراین این دسته از بیماران باید از این موضوعات نیز پرهیز کنند.»
به نقل از سلامانه