برزیل در کنار فوتبالش به پنیر و غذاهای جذابش هم معروف است. «پنیر پراتو» یکی از پنیرهای خوشمزهی برزیلی است. در این مقاله قصد داریم با این پنیر یک پای مرغ برزیلی خوشمزه را به شما آموزش دهیم. با ما همراه باشید.
مواد لازم برای تهیه پای مرغ برزیلی
- 100 گرم خامه
- 1 حبه سیر له شده
- 125 میلیلیتر شیر
- 50 گرم کره نرمشده
- 200 گرم پراتو رنده شده
- 300 گرم اسفناج خرد شده
- 1 عدد پیاز نگینی خرد شده
- نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم
- 600 گرم مرغ پخته و خرد شده
- 200 گرم ذرت کنسروی آبکش شده
- 250 میلیلیتر عصاره مرغ یا گوشت
- 1 قاشق سوپخوری رب گوجه فرنگی
- 40 گرم جعفری و گشنیز ساطوری شده
- 100 گرم نخودسبز کنسروی آبکش شده
- 600 گرم سیبزمینی پخته و ریز رندهشده
طرز تهیه پای مرغ برزیلی
یک کاسه برداشته و سیبزمینی را با مقداری نمک و فلفل و کره و شیر مخلوط کنید و آماده کنار بگذارید.
در تابه، پیاز را همراه کمی روغن تفت دهید تا نرم و شفاف شود. سپس رب گوجه فرنگی را اضافه کرده و تفت دهید تا خوش رنگ شود.
اسفناج خرد شده را به تابه اضافه کرده و آنقدر تفت دهید تا آب آن تبخیر شود. سپس مرغ، سیر لهشده و ذرت را اضافه کرده و کمی دیگر تفت دهید. عصاره مرغ یا گوشت را نیز اضافه کنید و دوباره زمان دهید تا آب آن کشیده شود.
در ادامه خامه٬ جعفری و گشنیز را اضافه و مواد را از روی حرارت بردارید. نیمی از پنیر پراتو رنده شده را به مواد اضافه و مخلوط کنید. مایه مرغ را کف ظرف نسوز به صورت یکنواخت پهن کنید.
روی لایه مرغ را با لایهای از پوره سیب زمینی پوشانده و بقیه پنیر پراتو را روی آن بپاشید. ظرف را داخل فر داغ شده با حرارت 200 درجه سانتیگراد به مدت 20 دقیقه بپزید تا روی پای طلایی شود.