به  گزارش  به نقل از آنا ،از وزارت بهداشت، سیدرضا غلامی در خصوص  اهم اقدامات تیم بهداشت محیط در ماه مبارک رمضان، گفت: از ابتدای ماه مبارک  رمضان، تعداد 528 هزار و 351 مورد بازدید از اماکن، مراکز طبخ و تهیه غذا،  شیرینی فروشیها، رستورانها و آش و حلیم فروشیها صورت گرفت.
وی با بیان اینکه در ماه رمضان از مراکز  تولید و عرضه زولبیا و بامیه سنتی، تعداد 83 هزار و 201 مورد بازدید انجام  شده است، خاطرنشان کرد: تعداد 27 هزار و 274 مورد بازدید هم از مراکز تهیه و  طبخ آش و حلیم انجام شد.
غلامی بر سلامت مواد اولیه تهیه غذاها  تاکید و اظهار کرد: با توجه به اینکه وضعیت مواد اولیه تهیه غذاها از نظر  مرغوبیت و سلامت اهمیت بسیاری داشت، لذا سلامت این مواد نیز مورد سنجش قرار  گرفت و 117 هزار و 102 مورد مرکز از لحاظ عوامل محیطی و سلامت روغن، نمک و  نیز از نظر بررسی آلودگی سطوح با تجهیزات پرتابل بازرسی مورد سنجش قرار  گرفت.
رئیس اداره بهداشت مواد غذایی و بهسازی  اماکن عمومی مرکز سلامت محیط و کار، تصریح کرد: یکی از وظایف کارشناسان  بهداشت محیط در مراکـز بهداشتی درمانی، کلرسنجی و PH سنجی آب شرب به صورت  روزانه است، لذا از ابتدای ماه رمضان تعداد 439 هزار و 988 مرکز از نظر کلر  آزاد باقیمانده آب مورد سنجش قرار گرفت.
غلامی گفت: تعداد 5191 مورد نیز بازدید  مشترک با سازمانها و دستگاههای ذیربط از جمله سازمان تعزیرات، وزارت  صنعت، معدن و تجارت، اتاق اصناف، نیروی انتظامی و سازمان دامپزشکی  داشتهایم.
وی با بیان اینکه از محصولات غذایی در سطح  عرضه تعداد 1675 مورد نمونه برداری شد، افزود: همچنین 696 تن مواد غذایی  فاسد در ماه مبارک رمضان شناسایی و معدوم شدند.
رئیس اداره بهداشت مواد غذایی و بهسازی  اماکن عمومی مرکز سلامت محیط و کار تاکید کرد: با توجه به امکان اطلاع  رسانی تخلفات از سوی مردم، حدود 8 هزار مورد از مراکز متخلف بهداشتی معرفی  شده به مراجع قضایی ارجاع داده شدند و تعداد 3500 مورد مرکز متخلف بهداشتی  تعطیل شد.