پذیرایی در مهمانیها و دورهمیها با فینگرفودهایی با طعمهای خوشمزه و در رنگهای مختلف کار جالب و در عین حال راحتتری است. کرپ اسفناج با پنیر پراتو، یکی از آن فینگرفودهای لذیذ است که میتوانید به راحتی درست کنید. با ما همراه باشید!
![کرپ اسفناج با پنیر پراتو طرز تهیه کرپ اسفناج با پنیر پراتو]()
مواد لازم برای تهیه کرپ اسفناج
- 100 گرم اسفناج پخته و پوره شده
- 2 عدد تخم مرغ
- 300 میلیلیتر شیر
- 1 قاشق سوپخوری کره ذوب شده
- نمک به میزان لازم
- 150 گرم آرد
- کره یا روغن مقداری برای چرب کردن تابه
طرز تهیه کرپ اسفناج
در ظرفی تخممرغ، شیر، اسفناج، کره و نمک را با همزن دستی هم بزنید تا مخلوط شوند. آرد را الک کنید و به تدریج به مایه اضافه و مخلوط کنید.
تابهای کوچک را روی حرارت ملایم قرار دهید تا گرم شود. کف آن را با مقدار کمی کره ذوب شده چرب کنید و اضافات روغن را با دستمال حولهای بگیرید.
یه ملاقه کوچک از مایه کرپ بردارید و وسط تابه بریزید و به سرعت تابه را حرکت داده و بچرخانید تا مایه به صورت یکنواخت در کف تابه پخش شود. قطر این لایه باید تا حد ممکن نازک باشد.
کمی صبر کنید تا کرپ از یک سمت طلایی و روی آن بپزد و نان از لبه تابه فاصله بگیرد؛ سپس به کمک کفگیر نان را از تابه جدا و مجددا از سمت دیگر در تابه قرار دهید تا طرف دیگر نیز طلایی شود. تمام مایه را به همین ترتیب آماده کنید.
مواد لازم برای مایه داخل کرپ
- 200 گرم پنیر پراتو رنده شده
- 30 گرم جعفری خرد شده
- 2 قاشق سوپخوری ماست غلیظ
- 3 قاشق سوپخوری کشمش بی دانه
- 20 گرم گردوی خرد شده
- 20 گرم زرشک
- 10 گرم کره
طرز تهیه
در تابهای کره را بریزید و کشمشهای شسته شده و زرشک را در آن تفت دهید.
در تابه دیگری بدون روغن گردوها را تفت دهید تا برشته شوند.
پنیر پراتو، جعفری خرد شده و کشمش و زرشک و گردو را با هم مخلوط و با ماست غلیظ و مایونزترکیب کنید و با مقداری فلفل سیاه مزه دار کنید.
مقدار از مخلوط فوق را روی کرپهای آماده شده بریزید و به صورت یکنواخت پهن کنید و کرپ را رول کرده و یک ساعت در یخچال قرار دهید تا خودش را بگیرد سپس با چاقویی تیز برش دهید.
![]()