ماهان شبکه ایرانیان

طرز تهیه چیزکیک نیویورکی با پنیر خامه‌ای ویلی

چیزکیک نیویورکی با پنیر خامه‌ای ویلی انواع مختلف یخچالی و فری را دارد. این چیزکیک خوشمزه با اینکه بافت سبک و نرمی دارد اما بسیار سنگین است و سریع شما را سیر می‌کند. د ر این مطلب با طرز تهیه این کیک به صورت فری آشنا خواهیم شد.

طرز تهیه چیزکیک نیویورکی با پنیر خامه‌ای ویلی

چیزکیک نیویورکی با پنیر خامه‌ای ویلی انواع مختلف یخچالی و فری را دارد. این چیزکیک خوشمزه با اینکه بافت سبک و نرمی دارد اما بسیار سنگین است و سریع شما را سیر می‌کند. د ر این مطلب با طرز تهیه این کیک به صورت فری آشنا خواهیم شد. 

مواد لازم برای تهیه چیزکیک نیویورکی با پنیر خامه‌ای ویلی

مواد لازم برای قسمت بیسکوییتی 

  • 200 گرم بیسکوییت ساقه طلایی
  • 150 گرم کره
  • 1 قاشق غذا خوری آب پرتقال

مواد لازم برای کرم چیزکیک

  • 500 گرم پنیر خامه‌ای ویلی
  • 130 گرم خامه
  • 150 گرم شکر
  • 2 عدد تخم مرغ کامل
  • 1 عدد زرده تخم مرغ 
  • 1 قاشق غذا خوری آب لیمو تازه
  • وانیل به میزان لازم

مواد لازم برای سس چیزکیک

  • 200 گرم توت فرنگی
  • 2 قاشق غذاخوری پودر شکر
  • 100 گرم انواع توت و بلوبری(شاه توت.تمشک...) 

طرز تهیه چیز کیک نیویورکی با پنیر خامه‌ای ویلی 

طرز تهیه چیزکیک نیویورکی با پنیر خامه‌ای ویلی

بیسکوییت‌ها را در مخلوط کن بریزید و تا زمانی که کاملا خرد و یک دست شود دستگاه را روشن نگه دارید. کره را ذوب و به بیسکوییت‌ها اضافه کنید و مواد را با هم مخلوط کنید تا بافت بیسکوییتی نرمی به دست آید. سپس آب پرتقال را به مواد اضافه کنید.

مواد را داخل قالب کمربندی بریزید و سطح آن را  با پشت قاشق صاف کنید و آن را به مدت 30 دقیقه در یخچال قرار دهید.

تخم مرغ، شکر، وانیل و آبلیمو را داخل یک کاسه بریزید و آن‌ها را با هم مخلوط نمایید. پنیر خامه‌ای ویلی و خامه را اضافه کنید و با همزن خوب هم بزنید.

مخلوط به دست آمده را روی مخلوط بیسکوییتی آماده شده بریزید و آن را به مدت یک ساعت در دمای 160 درجه سانتیگراد داخل قرار دهید.

برای تهیه سس، توت فرنگی‌ها را خرد کنید و با شکر مخلوط کنید سپس ترکیب به دست آمده را روی حرارت متوسط گاز قرار دهید تا بجوشد بعد از جوشیدن، حرارت را کم کنید و به مدت 5 دقیقه مواد را هم بزنید تا توت فرنگی‌ها نرم شوند.

سس را از روی حرارت بردارید توت فرنگی‌ها را با قاشق له کنید تا ترکیب غلیظی به دست آید. پس از پختن کیک آن را 5 ساعت در یخچال بگذارید تا خنک شود و سپس از سس و میوه های برای تزیین روی کیک استفاده نمایید.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان
تبلیغات متنی