یکی از غذاهای خوشمزه و هیجان انگیز که میتوانید به راحتی آن را تهیه کنید و به عنوان فینگر فود نیز از آن استفاده کنید توپک اسفناج است. این غذای خوش طعم با کمک پنیر چدار و پنیر پارمسان خوش طعمتر و جذابتر خواهد شد. در تمام مهمانیهایتان میتوانید از این غذای عالی استفاده کنید و از مهمانان عزیزتان با بهترین غذاها پذیرایی کنید.
در ادامه این مطلب طرز تهیه توپک اسفناج با پنیر چدار و پنیر پارمسان در اختیار شما قرار خواهد گرفت امیدواریم از آن استفاده کنید و لذت ببرید.
مواد لازم برای تهیه توپک اسفناج
- 500 گرم اسفناج پاک و خرد شد
- 200 گرم پنیر چدار رنده شده
- 30 گرم پنیر پارمسان
- 2 عدد تخم مرغ
- یک چهارم قاشق چایی خوری پودر سی
- 30 گرم پودر سوخاری
- نمک و فلفل به میزان لازم
- 30 گرم جعفری خرد شده
- آرد یا نشاسته ذرت به میزان لازم
- 3 عدد تخم مرغ هم زده
- پودر سوخاری به میزان لازم
طرز تهیه توپک اسفناج
یک تابه متوسط را روی گاز قرار دهید و اسفناج را درون آن بریزید و بدون روغن مرتب آن را هم بزنید تا برگهای اسفناج نرم و آب آن کشیده شود. سپس اسفناج را از روی حرارت بردارید و بگذارید تا خنک شود. در صورت لزوم اسفناجها را کمی فشار دهید تا آب اضافی آن خارج شود.
اسفناج را به همراه پنیر چدار و پارمسان رنده شده، تخم مرغ، سیر، جعفری و مقداری نمک و فلفل را درون ظرفی بریزید و همه آنها را با هم مخلوط کنید و پودر سوخاری را به تدریج به مایه اضافه کنید تا مواد چسبندگی لازم را پیدا کنند.
در نهایت آنها را به صورت توپهای کوچک یک اندازه فرم دهید.
توپکهای آماده شده را ابتدا درون آرد یا نشاسته ذرت بغلتانید، سپس آن را درون تخم مرغ فرو ببرید و سپس دوباره آن را درون پودر سوخاری بغلتانید تا توپکها کاملا پوشیده شوند و آنها را در روغن داغ شده سرخ کنید تا طلایی شوند.