طرز تهیه راویولی در کشورهای مختلف متفاوت می باشد. راویولی یک نوع پاستای خوشمزه است که به روش خاصی طبخ می شود.

در ظرفی دیگر چهار پیمانه آب، یک چهارم پیمانه روغن و نمک را روی حرارت بگذارید. راویولی ها را درون آن انداخته تا به جوش آید.

سپس آن ها را آبکش کنید. بعد از آبکش کردن، راویولی ها را در ظرف نشکنی چیده و روی آن سس سفید و پنیر گودا بریزید.
فر را با حرارت 175 درجه سانتی گراد روشن و راویولی ها را در طبقه وسط به مدت 20 دقیقه قرار دهید تا پنیر آب و خوراک شما نیز طلایی گردد. شما عزیزان می توانید در کنار این غذای خوشمزه از سالاد پاستا نیز استفاده کنید.

در این مطلب با طرز تهیه راویولی ایتالیایی آشنا شدید. امیدواریم بتوانید این خوراک خوشمزه را در منزل تهیه و نوش جان بفرمایید.