ماهان شبکه ایرانیان

طرز تهیه پاستا بوکاتینی؛ ساده، خوش طعم و کاملا ایتالیایی

پاستا جزو غذاهای محبوب و پرطرفدار است که یکی از انواع محبوب آن پاستا بوکاتینی می باشد که نحوه تهیه آن بسیار ساده و راحت است . در این مقاله طرز تهیه پاستا بوکاتینی را به شما عزیزان آموزش می دهیم.

طرز تهیه پاستا بوکاتینی؛ ساده، خوش طعم و کاملا ایتالیایی

پاستا بوکاتینی که نام دیگر آن پرسیاتلی می باشد یک نوع پاستا ایتالیایی می باشد که به اسپاگتی شباهت زیادی دارد و کمی ضخیم تر است و با انواع سس ها نیز سرو می شود. از این رو، اگر شما نیز تمایل به تهیه این پاستای ایتالیایی خوش طعم دارید بهتر است تا پایان مطلب طرز تهیه پاستا بوکاتینی همراه ما باشید.

آموزش تهیه پاستا بوکاتینی

طرز تهیه پاستا بوکاتینی با طعم بی نظیر

این پاستا علاوه بر ایتالیا در سراسر جهان نیز طرفداران زیادی را به خود جذب کرده است و به عنوان یک پاستای خوشمزه در اکثر رستوران نیز سرو می شود. نحوه تهیه این پاستا مانند پاستا آرابیاتا و پاستا با بوقلمون بسیار ساده و راحت است و در مدت زمانی نیز تهیه می شود. در ادامه مطلب نحوه تهیه آن را به شما عزیزان آموزش می دهیم.

مواد لازم

  • پاستا : پانصد گرم
  • قارچ : دویست و پنجاه گرم
  • کره : دو قاشق غذاخوری
  • رب گوجه فرنگی : دو پیمانه
  • ریحان تازه ساطوری شده : سه قاشق غذاخوری
  • سیر ریز خرد شده : دو حبه
  • روغن زیتون : دو قاشق غذاخوری
  • نمک و فلفل سیاه : به میزان لازم
  • پنیر پارمزان : رنده شده
  • خامه : سه قاشق غذاخوری

نحوه تهیه

ابتدا قابلمه متوسطی را انتخاب کرده و بیشتر از نصف آن را آب بریزید سپس، روی حرارت گذاشته و اجازه دهید به جوش آید.

حالا پاستاها را همراه با مقداری نمک و روغن مایع داخل آب جوش ریخته و اجازه دهید به مدت پانزده دقیقه داخل آبجوش نرم شود.

حالا پاستاها را آبکش کرده و آب ولرم روی آن بریزید سپس، سیر را پوست گرفته و در اندازه کوچک برش داده و بعد قارچ ها را شسته و بعد از خشک کردن به شکل ورقه ای برش داده و داخل تابه  با کمی روغن سیر خرد شده و قارچ ورقه ای را حرارت دهید.

در مرحله بعدی رب گوجه فرنگی را با نمک، فلفل سیاه و فلفل قرمز داخل تابه ریخته و حرارت داده سپس، درب تابه بسته و اجازه دهید مواد به مدت ده دقیقه روی حرارت باشند.

حالا برگ های تازه ریحان که شسته و خشک کرده اید را ساطوری نمایید و بعد کره و ریحان خرد شده را مواد داخل تابه بیفزایید و حرارت را خاموش کنید.

در مرحله پایانی پاستاهای آبکش شده را داخل ظرف مناسبی ریخته و سس آماده شده را روی پاستاها ریخته و پخش کنید سپس، با پنیر پارمزان رنده شده و برگ جعفری تازه تزیین کنید. نوش جان.

نحوه تهیه پاستا بوکاتینی

نکات تکمیلی

1. استفاده از قارچ در تهیه این پاستا تاثیر زیادی در خوش طعم شدن آن دارد.

2. برای تهیه سس پاستا، می توانید از خامه نیز استفاده کنید تا طعم و مزه لذیذتری داشته باشد.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان