ماهان شبکه ایرانیان

طرز تهیه پاستا کانلونی لذیذ و خوشمزه

اگر علاقه مند به آشپزی های ساده و خوشمزه هستید ددر این بخش با طرز تهیه پاستا کانلونی ویژه همراه ما باشید. این پاستا طعم عالی دارد.

طرز تهیه پاستا کانلونی لذیذ و خوشمزه

پاستا یک نوع غذا بوده که تنوع زیادی دارد. شما می‌ توانید انواع پاستاها با رسپی‌ های مخصوص را آموزش ببینید. به همین دلیل در این بخش طرز تهیه پاستا کانلونی با یک رسپی ساده را برای شما عزیزان آموزش می‌ دهیم.

طرز تهیه پاستا کانلونی:

این پاستا بسیار خوشمزه است و طعم متنوعی داشته شما با دستور تهیه این پاستا آشنا خواهید شد. طرز تهیه پاستا گوشت و ریحان و پاستا بیکن با چند رسپی ساده دیگر را در لینک آموزش خواهید دید.

دستور تهیه پاستا کانلونی

مواد اولیه:

  • پاستا کانلونی: 1 بسته
  • پنیر پارمسان: 3 چهارم پیمانه
  • پیاز: 1 عدد
  • سینه مرغ: 2 تکه
  • پنیر موزرلا: 1 و نیم پیمانه
  • فلفل، نمک و ادویه ایتالیایی: به مقدار لازم
  • سیر: 1 حبه
  • اسفناج خرد شده: 2 پیمانه
  • پنیر راکوتا: 2 پیمانه

طرز تهیه:

ادویه‌ های ایتالیایی که در این بخش برای تهیه این پاستا ذکر شده شامل پونه کوهی، ریحان، مرزنجوش، آوییشن خشک و رزماری می‌ باشد. این ادویه‌ ها را پودر کرده و پودر آنها را به عنوان ادویه استفاده کنید.

درون قابلمه مقداری آب ریخته و به آن نمک اضافه کنید. قابلمه را روی حرارت گذاشته تا آب بجوشد. قابلمه مناسب باید کمی بزرگ و جادار باشد تا ماکارونی و پاستا در آن به خوبی پخته شود.

طرز تهیه پاستا کانلونی

حالا پاستاهای مخصوص لوله‌ای را درون آب جوش ریخته و بعد از نرم شدن آن را آبکش کنید. پاستا نباید بیش از حد له و نرم شده باشد. بعد از 6 دقیقه که حرارت خورد، می‌ توانید پاستا را از روی حرارت برداشته و آبکشی کنید. بهتر است بعد از پخت مواد پاستا را آماده کنید تا در این مدت پاستا بعد از آبکشی بیش از حد خشک نشود.

در این مرحله از طرز تهیه پاستا کانلونی سینه مرغ را خرد کرده و آن را به همراه مقداری آب و ادویه و پیاز روی حرارت بگذارید تا پخته شود. مرغ پخته شده را به همراه پنیر پارمزان، فلفل و ادویه‌ های ایتالیایی خود درون میکسر بریزید.

به آن چند حبه سیر، پارمزان، پنیر موزرلا اضافه کرده و خوب مواد را میکس کنید. بعد از اینکه مواد شما نرم شد، اسفناج و پنیر راکوتا را به مواد اضافه کرده و مخلوط کنید. مواد میکس شده پاستا را آماده کرده و درون قیف بریزید. حالا نوک قیف را بریده و با استفاده از قیف درون پاستاهای آبکشی شده را پر کنید.

مواد پاستا کانلونی

پاستاهای آماده شده را درون ظرفی کنار یکدیگر بچینید. در ادامه سس مخصوص را آماده کنید. کره را درون تابه ریخته و باز کرده مقداری آرد و سیر را درون کره تفت داده تا عطر آن بلند شود.

مقداری از آب مرغ پنیر خامه‌ای پنیر پارمزان و فلفل تند یا سس کچاپ تند را به مواد اضافه کنید. مواد روی حرارت هم بزنید تا به غلظت مناسب برسد. سس آماده شده را روی پاستاها ریخته ظرف را درون فر دمای 180 درجه سانتیگراد قرار دهید تا پخته و برشته شود. در نهایت پاستور شما آماده بوده و می‌ توانید نوش جان کنید.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان