عدس پلو از آن دسته غذاهای ایرانی هستش که بسیار مقوی است و به دلیل داشتن عدس به تقویت حافظه کمک میکند و میتوانید آن را شبهای امتحان برای کودکان خود تهیه کنید تا نوش جان کنند و درسهایشان را راحتتر به حافظه خود بسپرند. این غذا معمولا با کشکش و گوشت چرخ شده سرو میشود اما اگر سلیقه غذایی شما غذای شیرین را نمیپسندد، میتوانید کشمش را از آن حذف کنید و حتی به جای گوشت از مرغ استفاده کنید.

مواد لازم برای تهیه عدس پلو
- 2 پیمانه عدس
- 3 پیمانه برنج
- 2 عدد پیاز ریز و سرخ شده
- 250 گرم گوشت چرخ کرده
- کشمش به میزان لازم
- کره به میزان لازم
طرز تهیه عدس پلو
ابتدا برنج را بشویید و آن را در آب بخیسانید.
عدسها را خیس کنید و چندین بار آب آن را عوض کنید تا نفخ آن گرفته شود. سپس آن را روی حرارت بگذارید تا بپزد اما قبل از له شدن آن را از روی حرارت بردارید.
درون تابهای کمی روغن بریزید و آن را بگذارید تا داغ شود سپس پیازهای سرخ شده را درون آن بریزید و تفت دهید. بعد از اینکه پیازها کمی طلایی و نرم شدند گوشت چرخ شده را به آن اضافه کنید و آنها را با هم تفت دهید.
برنجی که خیسانده بودید را درون یک قابلمه بریزید و روی آن آب بریزید و روی شعله گاز قرار دهید. بعد از اینکه آب برنج جوشید آن را آبکش کنید. بعد از آبکش کردن عدس را به برنج اضافه کنید و آنها را با هم، هم بزنید و سپس دوباره به قابلمه منتقل کنید. کمی روغن روی آن بریزید و اجازه دهید دم بکشد.
کره را درون یک تابه بریزید. بعد از اینکه کمی آب شد کشمشها را به آن اضافه کنید و آنها را با کره تفت دهید. خیلی از افراد کنار کشمش خرما هم میگذارند. میتوانید هسته خرما را خارج کنید و خرما را نیز با کره تفت دهید.
بعد از دم کشیدن برنج آن را به ظرف سرو منتقل کنید و روی آن را با مخلوط گوشت و کشمش و خرما تزیین کنید.