شیرینیهای خشک در مقایسه با شیرینیهای خامهای رژیمیتر و مدت زمان نگهداریشان بیشتر است. برای همین این بار قصد داریم طرز تهیه یک نوع شیرینی خشک به اسم نان بادام حلزونی را به شما آموزش دهیم.
مواد لازم برای تهیه نان بادام حلزونی
- 500 گرم آرد
- 1 قاشق غذاخوری خمیر مایه
- 100 گرم شکر
- 250 گرم شیر کمچرب کاله
- نمک به میزان لازم
- 1 قاشق چایخوری پوست پرتغال رنده شده
- 50 گرم مارگارین کمچرب
- 150 گرم خمیر بادام (بادام پوست گرفتهشده و چرخ شده با مقداری خاک قند)
- 3 قاشق غذاخوری خامه قهوه
- 100 گرم کشمش
- 1 قاشق چایخوری پودر دارچین
- مقداری آرد برای تخته کار
طرز تهیه نان بادامی حلزونی
یک کاسه نسبتا بزرگ برداشته، آرد را داخل کاسه ریخته و در وسط آن یک فرورفتگی ایجاد کنید. خمیر مایه را اضافه کنید سپس یک قاشق چایخوری شکر و 6 قاشق غذاخوری شیر ولرم اضافه کنید. شروع کنید از کنارههای کاسه مواد را چند دقیقه با هم ورز دهید تا خمیری یکدست حاصل شود. روی خمیر را با یک پارچه بپوشانید و به مدت 15 دقیقه در محیطی نسبتا گرم قرار دهید.
بعد از این که خمیر پف کرد و به عمل آمد، 50 گرم شکر و بقیه شیر ولرم را با نمک، پوست پرتقال و مارگارین مخلوط کرده و با خمیر اولیه ورز دهید. دوباره روی خمیر را بپوشانید و به مدت 30 دقیقه تا زمانی که حجم خمیر تقریبا دو برابر شود، آن را کنار بگذارید.
روی یک تخته مقداری آرد بپاشید. خمیر را با وردنه صاف کنید و به ابعاد 30 در 40 سانتیمتر درآورید. خامه قهوه را روی خمیر ریخته و سطح آن را صاف کنید. خمیر بادام و کشمشها را روی خمیر ریخته و پخش کنید. پودر دارچین و بقیه شکر را اضافه کرده سپس از طرف باریکتر خمیر را لوله کنید و به شکل حلزون دربیاورید.
فر را روی دمای 200 درجه سانتیگراد تنظیم کنید. کاغذ نسوز را روی سینی فر قرار دهید و شیرینیها را روی آن چیده و به مدت 20 دقیقه داخل فر قرار دهید. نان بادام حلزونی آماده است.