شناسه : ۱۱۳۷۷۲۷ - پنجشنبه ۱ شهریور ۱۳۹۷ ساعت ۱۵:۴۴
طرز تهیه ترشی مکزیکی با طعمی متفاوت برای چاشنی انواع غذاها
ترشی ها در سایر نقاط دنیا طرفداران خاص خود را دارند و به سبک های گوناگون تهیه می شوند. ضمن اینکه این نوع چاشنی جایگاه خوبی در کنار غذاهای ایرانی دارد. اگر مایل به تنوع در تهیه ترشی هستید، از شما دعوت می کنیم ما را با طرز تهیه ترشی مکزیکی همراهی بفرمایید.
تهیه ترشی نیز از جمله روش هایی بوده که در قدیم برای حفظ و نگه داری سبزیجات، میوه ها و خوراک استفاده می شده است. این روش برای بسیاری از کسانی که دائماً در گردش بوده اند، مورد علاقه و توجه بوده است. اکنون نیز بسیاری از ترشی ها به منظور نگه داری بیشتر از خوراک تهیه می شوند.این ترشی ها با مواد اولیه مختلفی تهیه می شوند، یکی از این ترشی های خوشمزه و پرطرفدار ترشی مکزیکی است. در ادامه می توانید طرز تهیه ترشی مکزیکی را به طور کامل مشاهده نمایید.
ترشی مکزیکی همچون ترشی اسپانیایی نوعی ترشی مربوط به کشوری خاص است که البته در ایران نیز طرفداران خاص خود را دارد. دیگر ترشی ها بر اساس مواد اولیه ان نامگذاری شده اند همانند ترشی گوجه سبز، ترشی آناناس، ترشی بادمجان، ترشی سیب، ترشی لوبیا سبز، ترشی فلفل دلمه ایی و… که نام هر یک گویای مواد اصلی تشکیل دهنده آن می باشند. حال تا پایان همراه ما باشید و از طرز تهیه ترشی مکزیکی خوشمزه و خوش طعم دیدن نمایید.
مواد لازم
- موسیر: 100 گرم
- هویج خلال کرده: 200 گرم
- بادمجان خرد شده و پخته: 4 پیمانه
- سیر خرد شده: یک بوته
- جوانه ماش: 2 پیمانه
- روغن زیتون: یک پیمانه
- پودر فلفل قرمز: یک قاشق چای خوری
- زیتون حلقه ای بدون هسته : 2 پیمانه
- زردچوبه: یک قاشق چای خوری
- گلپر: یک قاشق چای خوری
- گل کلم خرد شده: نیم کیلو
- فلفل دلمه ای رنگی: از هر رنگ یک عدد
- نعناع خشک: یک قاشق چای خوری
- فلفل تند: 3 تا 4 عدد
- سیاه دانه: یک قاشق چای خوری
- سرکه: به میزان لازم
- نمک: به میزان لازم
طرز تهیه ترشی مکزیکی
بادمجان ها را بشویید و به شکل خرد شده در قابلمه سرکه بریزید تا بجوشد. در ادامه نمک و زردچوبه را نیز به بادمجان اضافه کنید. بعد از نرم شدن بادمجان، نعناع خشک را به آن اضافه کنید. در مرحله بعدی دستور تهیه ترشی مکزیکی، باید جوانه ماش را شسته و روی پارچه ای تمیز و خشک بریزید تا رطوبت ماش گرفته شود. حالا باید ظرف مناسبی بردارید و تمام مواد ذکر شده از جمله هویج خلال، گل کلم، زیتون، فلفل دلمه ای و … را با هم مخلوط کنید اما بادمجان را به آن اضافه نکنید.
در ادامه لابه لای مواد ترشی مکزیکی نمک بپاشید. دو ساعت منتظر بمانید تا مواد ترکیب شده تا حدی آب بیندازند. در مرحله بعدی طرز تهیه ترشی مکزیکی, باید مواد ترکیب شده داخل ظرف از صافی رد شوند تا آب اضافی آن ها خارج گردد. بادمجان های آماده شده را در ظرف ترشی بریزید و موادی که آب آن ها خارج شده را به بادمجان داخل ظرف اضافه کنید.
سیاه دانه و گلپر را در تابه بدون استفاده از روغن تفت دهید. با بلند شدن عطر گلپر و سیاه دانه، زیر تابه را خاموش و منتظر سرد شدن آن ها بمانید. گلپر را در آسیاب آرد کنید. یک لیتر سرکه را با یک پیمانه روغن زیتون مخلوط و باقی ادویه ها مانند نعناع، سیاه دانه، زردچوبه، گلپر، پودر فلفل و نمک را به سرکه اضافه کنید.
نکات مهم در طرز تهیه ترشی مکزیکی
- توجه داشته باشید که بهترین ظرف برای نگه داری ترشی شیشه است. مخصوصاً اگر میزان سرکه آن مانند ترشی سالاد فصل با حدی از آب مخلوط شده باشد.
- بهترین مکان برای نگه داری ترشی یخچال است(مخصوصاً در فصول گرم).
- میزان نمک، فلفل و سایر ادویه ها را به اندازه بریزید تا طعم ترشی تغییر نکند.
- مقدار سرکه بر روی سایر مواد ترشی مکزیکی باید در حدی باشد که روی آن ها را بپوشاند.
از اینکه در آموزش طرز تهیه ترشی مکزیکی همراه ما بودید، متشکریم. امیدواریم این ترشی خوشمزه را در منزل تهیه نمایید و آن را به عنوان یک چاشنی فوق العاده در کنار غذا نوش جان بفرمایید. حال اگر قصد دارید با روش تهیه دیگر ترشی های محبوب و پرطرفدار آشنا شوید به بخش
انواع ترشی مجله آرگا مراجعه نمایید و با بهترین و متنوع ترین دستورات مجله آرگا آشنا شوید.