ماهان شبکه ایرانیان

طرز تهیه ترشی لبو و سیب و انار با طعم جادویی

برای شما علاقه مندان به ترشی های سالم و متنوع در این بخش طرز تهیه ترشی لبو و سیب و انار را آموزش می دهیم. این ترشی طعم فوق العاده ای دارد.

طرز تهیه ترشی لبو و سیب و انار با طعم جادویی

اگر به دنبال ترشی‌ های متنوع با دستورهای مختلف هستید، در این بخش با طرز تهیه ترشی لبو و سیب و انار آشنا شوید. این ترشی ترکیبی طعم و عطر بی‌نظیری دارد.

ترشی لبو و سیب و انار:

این ترشی پاییزی را می‌ توانید در فصل مخصوص خود تهیه کرده و نوش جان کنید. در ادامه مراحل آماده کردن این ترشی را آموزش می‌ بینید. طرز تهیه ترشی بادمجان و هویج و ترشی بلغاری با چند رسپی ساده دیگر را می توانید در لینک دنبال کنید.

طرز تهیه ترشی لبو و سیب و انار

مواد اولیه:

  • لبو و چغندر: 2 کیلوگرم
  • انار: 2 عدد
  • سیب: نیم کیلوگرم
  • گلپر: 1 قاشق غذاخوری
  • شکر: 6 قاشق غذاخوری
  • نمک: 1 و نیم قاشق غذاخوری
  • سرکه: به مقدار لازم

طرز تهیه:

برای داشتن این ترشی مخصوص می‌ توانید از ترکیب لبو و چغندر هم استفاده کنید. لبو و چغندر را به اندازه نصف نصف آماده کرده پوست بگیرید و آن را به صورت حبه‌ای خرد کنید. حالا مواد را شسته و آبکشی کنید تا آب اضافی آن کشیده شود.

بهتر است مواد را به صورت نگینی خیلی ریز خرد کرده یا با استفاده از رنده درشت آن را خرد نمایید. لبوها را درون قابلمه‌ای ریخته مقدار سرکه روی آن بریزید. به مقداری که سرکه کاملاً روی لبوها را بگیرد. 20 دقیقه لبوها را به همراه سرکه روی حرارت قرار داده تا به خوبی نرم شود.

روش تهیه ترشی لبو و سیب و انار

20 دقیقه بعد سیب‌ هایی را که پوست کنده و نگینی یا رنده کرده‌ اید، به مواد خود اضافه نمایید بعد از اینکه سیب‌ ها کمی جوشید به آن مقداری گلپر و نمک اضافه کنید. کمی هم شکر به مواد اضافه کرده و خوب هم بزنید تا مواد با یکدیگر ترکیب شوند. ترشی آماده شده را از روی حرارت برداشته کنار بگذارید تا کمی خنک شود.

انارها را از وسط برش زده و آنها را دانه کنید. بعد از اینکه مخروط سیب و لبوی شما خنک شد، انارهای دانه شده را به آن اضافه کرده درون شیشه‌های تمیز که از قبل شسته استریل کرده‌اید بریزید.

درب ترشی را قرار داده و درون یخچال یا در محیط خنک نگهداری کنید. این ترشی متنوع را می‌ توانید در فصل‌ های مختلف سال تهیه کنید. شما عزیزان در این قسمت با طرز تهیه ترشی لبو و سیب و انار آشنا شدید. شما می‌ توانید انواع از ترشی‌ های پاییزی را در آرگا آموزش می‌ بینید.

رسپی ترشی لبو و سیب و انار

شما می‌ توانید درون این ترشی از مقدار گلپر استفاده کرده که عطر بهتری به ترشی می‌ دهد و هم خواص زیادی دارد. اگر طعم ملس‌تری در این ترشی را ترجیح می‌ دهید، می‌ توانید مقداری نبات باز شده را به همراه سرکه به مواد اضافه کرد و روی حرارت بگذارد.

این ترشی خوشمزه فصل برای پذریایی ها مناسب بوده و در کنار غذا می توانید این ترشی جدید و جالب را تهیه کرده و نوش جان کنید. طعم این ترشی متنوع و بسیار متفاوت است.

شما می توانید انواعی از ترشی های خانگی و مجلسی را در آرگا آموزش دیده و با نحوه تهیه این ترشی های خوشمزه همراه ما باشید. این ترشی های خوشمزه تنوع زیادی دارد.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان