وبسایت دونفره: نان کندو عسل یک عصرونه خیلی خوشمزه است که بافت بسیار نرم و لطیفی داره و کاملا پوک و سبکه. دلیل اینکه اسمش رو کندو عسل گذاشتن به خاطره ظاهرشه، در اصل با پنیر خامه ای پر میشه و بعد از پخت روش عسل میریزن.
خمیرش راحت تهیه میشه و وسط اون رو میتونید با هر چیزی که دوست دارید پر کنید مثل شکلات صبحانه، کره بادام زمینی و حتی میتونید داخلش را با مواد گوشتی پر کرده و به عنوان پیش غذا یا غذای اصلی اون رو سرو کنید.
![طرز تهیه نان کندو عسل طرز تهیه نان کندو عسل](/Upload/Public/Content/Images/1397/06/03/0933550824g.jpeg)
مواد لازم
- آرد 2.5 پیمانه
- خمیر مایه فوری 2 قاشق غذاخوری
- شکر 2 قاشق غذاخوری
- شیرخشک 2 قاشق غذاخوری
- نمک 1 قاشق چای خوری
- روغن زیتون 3 قاشق غذاخوری
- آب ولرم یک پیمانه
- پنیر خامه ای
- گردو
- زرده تخم مرغ
- کنجد
![طرز تهیه نان کندو عسل طرز تهیه نان کندو عسل](/Upload/Public/Content/Images/1397/06/03/09335508403.jpeg)
مراحل تهیه
1. همه ی مواد خشک رو توی کاسه ریخته و با هم مخلوط میکنیم.
![طرز تهیه نان کندو عسل طرز تهیه نان کندو عسل](/Upload/Public/Content/Images/1397/06/03/09335508403.jpeg)
2. وسط مواد رو کمی گود کرده و روغن رو اضافه میکنیم.
![طرز تهیه نان کندو عسل طرز تهیه نان کندو عسل](/Upload/Public/Content/Images/1397/06/03/09335508569.jpeg)
3. آب رو هم اضافه میکنیم. برای خوب پف کردن خمیر دمای آب خیلی مهمه نباید خیلی داغ و یا خیلی سرد باشه.
![طرز تهیه نان کندو عسل طرز تهیه نان کندو عسل](/Upload/Public/Content/Images/1397/06/03/09335508569.jpeg)
4. مواد رو خوب ورز میدیم تا خمیر یکدست و لطیفی داشته باشیم که به دست نچسبه.
![طرز تهیه نان کندو عسل طرز تهیه نان کندو عسل](/Upload/Public/Content/Images/1397/06/03/0933550871w.jpeg)
5. حالا روی خمیر رو می پوشونیم و در دمای محیط به مدت یک ساعت استراحت میدیم.
![طرز تهیه نان کندو عسل طرز تهیه نان کندو عسل](/Upload/Public/Content/Images/1397/06/03/0933550871w.jpeg)
6. خمیر نان رو به دایره های هم اندازه تقسیم میکنیم. هر کدوم از دایره ها رو برداشته و کف دستتون پهنش کنید یک تکه پنیر و گردو روی اون قرار بدید و لبه های اون رو روی هم بیارید و گردش کنید.
![طرز تهیه نان کندو عسل طرز تهیه نان کندو عسل](/Upload/Public/Content/Images/1397/06/03/0933550886j.jpeg)
7. نان ها رو با فاصله کنار هم بچینید چون پف میکنن و فضای خالی بین اون ها پوشیده میشه. بهتره که یک قالب گرد رو انتخاب کنید و کف اون رو کاغذ روغنی بندازید.
![طرز تهیه نان کندو عسل طرز تهیه نان کندو عسل](/Upload/Public/Content/Images/1397/06/03/0933550902p.jpeg)
8. به نان ها مجددا به مدت ده دقیقه استراحت میدیم و بعد از آن با برس روی اون ها رو زرده تخم مرغ میزنیم.
![طرز تهیه نان کندو عسل طرز تهیه نان کندو عسل](/Upload/Public/Content/Images/1397/06/03/0933550902p.jpeg)
9. اگه دوست داشتید کمی هم کنجد روی اون ها بپاشید.
![طرز تهیه نان کندو عسل طرز تهیه نان کندو عسل](/Upload/Public/Content/Images/1397/06/03/0933550918c.jpeg)
10. حالا نان ها رو توی فری که از قبل گرم شده به مدت یک ربع با درجه حرارت 180 درجه سانتی گراد قرار میدیم تا کاملا پخته بشن و روی اون ها کمی طلایی بشه. بعد از اینکه اون ها رو از فر خارج کردید میتونید روی اون ها رو عسل بریزید و گرم سرو کنید.
![طرز تهیه نان کندو عسل طرز تهیه نان کندو عسل](/Upload/Public/Content/Images/1397/06/03/0933550918c.jpeg)