رولت کدوی شکم پر یک اردور خوشمزه و ساده است. میتوانید این غذا را به همراه پنیر گودا تهیه کنید و آن را به عنوان یک شام مقوی و سبک سرو کنید و از خوردن آن لذت ببرید. گودا نوعی پنیر طبیعی نیمه سخت است که از شیر گاو تولید میشود. این پنیر یکی از معروفترین پنیرهای جهان و پر فروشترین پنیر هلند است. پنیر گودا دارای رایحهای ملایم و گردویی و طعم و بویی شبیه به خامه دارد به همبن دلیل برای هر ذائقهای خوشایند و مطلوب است. گودا، پس از حرارت دیدن ذوب میشود و کمی کش میآید. از پنیر گودا در سالاد و صبحانه، تهیه انواع املت، ساندویچهای گرم و سرد، غذاهایی نظیر سوفله، پیتزا و لازانیا میتوان استفاده کرد.
مواد لازم برای تهیه رولت کدوی شکم پر
- 4 عدد کدو سبز قلمی ورقهای برش خورده
- یک چهارم پیمانه روغن زیتون
- یک چهارم پیمانه نعناع و ریحان خرد شده
- یک چهارم پیمانه مخلوط مغز تخم آفتابگردان و تخم کاج بو داده شده
- 2 قاشق سوپ خوری آب لیمو ترش تازه
- نمک و فلفل سیاه به میزان لازم
- 200 گرم پنیر گودا کاله
طرز تهیه رولت کدوی شکم پر
ورقههای کدو سبز را با روغن زیتون مزهدار کنید. سپس آنها را برای مدت 30 دقیقه داخل یخچال قرار دهید تا روغن زیتون کاملا به خورد کدوها رود.
در این فاصله که ورقههای کدو سبز داخل یخچال هستند؛ نعناع، ریحان، مخلوط مغز آفتابگردان و تخم کاج بو داده شده، آب لیمو ترش تازه و مقداری از نمک و فلفل سیاه را در ظرفی بریزید و آنها را با هم، هم بزنید تا خوب ترکیب شوند.
از مخلوطی که تهیه کردهاید روی کدوهای آماده شده بریزید سپس یک لایه پنیر گودای کاله را روی آن قرار دهید و کدوها را رول کنید. رولها را به کمک خلال چوبی محکم ببندید و آنها را سرو کنید.